Officewarrantypromotion

Откријте ја 3-годишната промоција на канцелариски печатачи

Купете кој било од избраните печатачи на Canon, i-SENSYS, MAXIFY или PIXMA во периодот од 1.1.2024 до 31.12.2024 година.
Регистрирајте се и добијте 3-годишна гаранција за вашите производи.
Уживајте повеќе во она што сакате да го правите.

MAXIFY бизнис печатарите нудат професионален квалитет, печатење во боја и високо ниво продуктивност за мали канцеларии и домашни услови. Од едноставни печатари сè до "сè-во-едно" печатари со можност за копирање, скенирање и испраќање факсови, MAXIFY опсегот нуди висока ефикасност и многубројни опции за поврзување, како и печатење од мобилни уреди и преку cloud-услуги.

MAXIFY

Откријте ја нашата i-SENSYS палета производи и уживајте секогаш во квалитетно печатење. Печатарите имаат робустен дизајн, беспрекорно се вклопуваат во деловни канцеларии и во работни групи.

ISENSYS

Печатачи MegaTank

Олеснете го печатењето со серијата PIXMA G со картриџи за мастило кои се дополнуваат. Висококвалитетни перформанси, ниски трошоци за печатење.

PIXMA_G6040

Промотивен период: од 1.1.2024 до 31.12.2024 г.

Правила и услови

Група производи Уред/Печатач Промотивна гаранција/Промотивна понуда Промотивна гаранциска понуда
MAXIFY IB4150 Продолжување Враќање на производот на поправка
MB2150 Враќање на производот на поправка
MB2750 Враќање на производот на поправка
MB5150 Враќање на производот на поправка
MB5450 Враќање на производот на поправка
GX3040 Eдногодишно продолжување на гаранција или 30.000 страници, во зависност од тоа кое ќе биде прво Враќање на производот на поправка
GX4040 Враќање на производот на поправка
GX6040 Враќање на производот на поправка
GX7040 Враќање на производот на поправка
GX5040 Враќање на производот на поправка
PIXMA PIXMA G1410 Eдногодишно продолжување на гаранција или 30.000 страници, во зависност од тоа кое ќе биде прво Враќање на производот на поправка
PIXMA G1420 Враќање на производот на поправка
PIXMA G1430 Враќање на производот на поправка
PIXMA G2410 Враќање на производот на поправка
PIXMA G2416 Враќање на производот на поправка
PIXMA G2420 Враќање на производот на поправка
PIXMA G2430 Враќање на производот на поправка
PIXMA G2470 Враќање на производот на поправка
PIXMA G3410 Враќање на производот на поправка
PIXMA G3416 Враќање на производот на поправка
PIXMA G3420 Враќање на производот на поправка
PIXMA G3430 Враќање на производот на поправка
PIXMA G3470 BLACK Враќање на производот на поправка
PIXMA G3470 RED Враќање на производот на поправка
PIXMA G3470 WHITE Враќање на производот на поправка
PIXMA G4470 Враќање на производот на поправка
PIXMA G5040 Враќање на производот на поправка
PIXMA G6040 Враќање на производот на поправка
PIXMA G7040 Враќање на производот на поправка
PIXMA G540 Eдногодишно продолжување на гаранција или 10.000 страници, во зависност од тоа кое ќе биде прво Враќање на производот на поправка
PIXMA G640 Враќање на производот на поправка
i-SENSYS i-SENSYS LBP233dw Продолжување Враќање на производот на поправка
i-SENSYS LBP236dw Враќање на производот на поправка
i-SENSYS LBP243dw Враќање на производот на поправка
i-SENSYS LBP246dw Враќање на производот на поправка
i-SENSYS LBP325x Враќање на производот на поправка
i-SENSYS LBP351x Враќање на производот на поправка
I-SENSYS LBP361dw Враќање на производот на поправка
i-Sensys LBP6030B HARD BUNDLE Враќање на производот на поправка
I-SENSYS LBP631Cw Враќање на производот на поправка
I-SENSYS LBP633Cdw Враќање на производот на поправка
i-SENSYS LBP673Cdw Враќање на производот на поправка
i-Sensys MF3010 HARD BUNDLE Враќање на производот на поправка
i-SENSYS MF453dw Враќање на производот на поправка
i-SENSYS MF455dw Враќање на производот на поправка
i-SENSYS MF461dw Враќање на производот на поправка
i-SENSYS MF463dw Враќање на производот на поправка
i-SENSYS MF465dw Враќање на производот на поправка
i-SENSYS MF552dw Враќање на производот на поправка
i-SENSYS MF553dw Враќање на производот на поправка
I-SENSYS MF651Cw Враќање на производот на поправка
I-SENSYS MF655Cdw Враќање на производот на поправка
I-SENSYS MF657Cdw Враќање на производот на поправка
i-SENSYS MF752Cdw Враќање на производот на поправка
i-SENSYS MF754Cdw Враќање на производот на поправка