ПРИСТИГНА СЕЗОНАТА ЗА ПОДАРУВАЊЕ НА CANON!
alt text goes here

ПРАВЕТЕ УБАВИ СПОМЕНИ. СО ЕДЕН КЛИК.

Зимата е време на прослави! За вас и вашите најблиски ги подготвивме најинтересните подароци што би можеле да ги одберете и со нив ќе доловувате убави спомени и ќе уживате во ова посебно време од годината.

Промоцијата важи од 1.12.2021 до 31.1.2022 кај сите овластени партнери, според достапните залихи. Се применуваат одредени одредби и услови.

Целосна листа на производи на промоција

DSLR фотоапарати

Инстант поврат на пари во ден

EOS 5D Mark IV сите сетови

7.700 ден

EOS 6D Mark II сите сетови

5.100 ден

EOS 90D сите сетови

5.100 ден

EOS 850D сите сетови

4.100 ден

Компактни фотоапарати

Инстант поврат на пари во ден

Powershot G1x Mark III

2.500 ден

Powershot G7x Mark II

1.500 ден

Powershot G7x Mark III

2.500 ден

Powershot G9x Mark II

1.000 ден

EOS M фотоапарати без огледала

Инстант поврат на пари во ден

EOS M50 Mark II сите сетови

2.500 ден

Објективи

Инстант поврат на пари во ден

EF-M 22mm f/2 STM

1.000 ден

EF-M 11-22 f/4-5.6 IS STM

2.000 ден

EF-M 55-200 4.5-6.3 ISSTM

2.000 ден

EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

2.000 ден

EF-M 18-150 f/3.5-6.3 IS STM

2.000 ден

EF-M 32mm f/1.4 STM

2.000 ден

EF 35mm f/1.4L II USM

7.700 ден

EF 85mm f/1.4L IS USM

7.700 ден

EF 16-35mm f/4L IS USM

2.000 ден

EF 16-35mm f/2.8L III USM

7.700 ден

EF 11-24mm f/4L USM

10.200 ден

EF 24-70mm f/2.8L II USM

10.200 ден

EF 70-200mm f/4L IS II USM

5.100 ден

EF 70-200mm f/2.8L IS III USM

10.200 ден

Се применуваат одредбите и условите

Листа на партнери вклучени во промоцијата:

Pixplus
Neptun