Officewarrantypromotion

Откријте ја 3-годишната промоција на канцелариски печатачи

Купете кој било Canon i-SENSYS или MAXIFY пeчатар од 1.1.2021 до 31.12.2021 г.
Добијте 3 годишна гаранција на производи.
Уживајте повеќе време во она што го сакате.

MAXIFY бизнис печатарите нудат професионален квалитет, печатење во боја и високо ниво продуктивност за мали канцеларии и домашни услови. Од едноставни печатари сè до "сè-во-едно" печатари со можност за копирање, скенирање и испраќање факсови, MAXIFY опсегот нуди висока ефикасност и многубројни опции за поврзување, како и печатење од мобилни уреди и преку cloud-услуги.

MAXIFY

Откријте ја нашата i-SENSYS палета производи и уживајте секогаш во квалитетно печатење. Печатарите имаат робустен дизајн, беспрекорно се вклопуваат во деловни канцеларии и во работни групи.

ISENSYS

Промотивен период: од 1.1.2021 до 31.12.2021 г.

Правила и услови

Група производи Уред/Печатач Промотивна гаранција/Промотивна понуда Промотивна гаранциска понуда
Зголеми IB4150 Продолжение Враќање на производот на поправка

MB2150
Враќање на производот на поправка

MB2750
Враќање на производот на поправка

MB5150
Враќање на производот на поправка

MB5450
Враќање на производот на поправка
i-SENSYS LBP223dw Продолжение Враќање на производот на поправка

LBP226dw
Враќање на производот на поправка

LBP228x
Враќање на производот на поправка

LBP325x
Враќање на производот на поправка

LBP351x
Враќање на производот на поправка

LBP352x
Враќање на производот на поправка

LBP621Cw
Враќање на производот на поправка

LBP623Cdw
Враќање на производот на поправка

LBP663Cdw
Враќање на производот на поправка

LBP664Cx
Враќање на производот на поправка

LBP710Cx
Враќање на производот на поправка

LBP712Cx
Враќање на производот на поправка

MF443dw
Враќање на производот на поправка

MF445dw
Враќање на производот на поправка

MF446x
Враќање на производот на поправка

MF449x
Враќање на производот на поправка

MF542x
Враќање на производот на поправка

MF543x
Враќање на производот на поправка

MF641Cw
Враќање на производот на поправка

MF643Cdw
Враќање на производот на поправка

MF645Cx
Враќање на производот на поправка

MF742Cdw
Враќање на производот на поправка

MF744Cdw
Враќање на производот на поправка

MF746Cx
Враќање на производот на поправка