Магнетна фотохартија MG-101 од Canon
Спецификации

Детални спецификации

Општи спецификации

Име

Магнетна фотохартија MG-101

Дебелина

0,330 mm

Тежина

670 g/m2

ДОСТАПНИ ГОЛЕМИНИ

10x15cm (4x6")

5 листови