PIXMA G2411

Canon PIXMA G2411

Компактен, сигурен и повеќефункционален печатач што се дополнува со мастило, идеален за домашна или канцелариска употреба со мастила за голема потрошувачка за продуктивно и економично печатење.

Галерија

Компактно печатење, копирање и скенирање со голем обем

Овој повеќефункционален печатач за домашна и канцелариска употреба нуди ефикасност и разновидни опции и се одликува со шишиња за мастило за голема потрошувачка за економично и висококвалитетно печатење, копирање и скенирање документи и фотографии и со сигурност за работа со голем обем на страници на едноставен начин.

Погледни целосни спецификации

PIXMA G2411

Погледнете ги сите функции

Спецификации

High Page Yield

Печатење големи количини

Integrated ink tanks

Вградени резервоари со мастило

Hybrid ink system

Хибриден систем на мастила

Borderless printing

Печатење без рабови

Auto power On

Автоматско вклучување

Sharp black text

Остар текст во црна боја

Rear paper feeding

Снабдување со хартија од задната страна

1.2” LCD

1,2” LCD

Погледнете ги сите спецификации

PIXMA G2411
WITB

Што содржи кутијата

Сè што ви е потребно за печатење големи количини со мали трошоци - само додајте хартија или медиуми за фотографии.

Сè-во-едно печатач - PIXMA G2411

5 резервоари за мастило за голема потрошувачка

Кабел за напојување

CD-ROM за подесување

Упатства и други документи

Поврзани производи

*Потрошувачката на страници претставува вредност што е пресметана врз основа на посебен метод за тестирање на Canon, користејќи ја симулацијата за континуирано печатење и табелата ISO/IEC 24712 со резервни резервоари за мастило по почетното поставување. Различните потрошувачки на страници не треба да се комбинираат.