PIXMA G3411

Canon PIXMA G3411

Компактен сè-во-едно уред со Wi-Fi што се дополнува со мастило за голема потрошувачка, за економично домашно или деловно печатење од паметни уреди и од услугата Cloud.

Галерија

Компактно и поврзано печатење, копирање и скенирање со голем обем

Овој сигурен повеќефункционален уред со Wi-Fi за домашна или канцелариска употреба нуди значителни заштеди со ненадминат обем на работа и мали трошоци за печатење на висококвалитетни документи и живописни фотографии, како и едноставно поврзување со паметен уред и со услугата Cloud.

Погледни целосни спецификации

PIXMA G3411

Погледнете ги сите функции

Спецификации

High Page Yield

Печатење големи количини

Integrated ink tanks

Вградени резервоари со мастило

Hybrid ink system

Хибриден систем на мастила

High Page Yield

Печатење големи количини

Wi-Fi

Wi-Fi

PIXMA Cloud link

PIXMA Cloud link

Borderless printing

Печатење без рабови

1.2” LCD

1,2” LCD

Погледнете ги сите спецификации

PIXMA G3411
WITB

Што содржи кутијата

Сè што ви е потребно за печатење големи количини со мали трошоци - само додајте хартија или медиуми за фотографии.

Сè-во-едно печатач - PIXMA G3411

5 резервоари за мастило за голема потрошувачка

Кабел за напојување

CD-ROM за подесување

Упатства и други документи

Поврзани производи

*Потрошувачката на страници претставува вредност што е пресметана врз основа на посебен метод за тестирање на Canon, користејќи ја симулацијата за континуирано печатење и табелата ISO/IEC 24712 со резервни резервоари за мастило по почетното поставување. Различните потрошувачки на страници не треба да се комбинираат.