Hero Image

Серија PIXMA TR4550 oд Canon

Овој компактен повеќефункционален 4-во-едно печатач ги користи придобивките од лесното поврзување со Wi-Fi и Cloud - идеално за домашните канцеларии

Галерија

Стилски и компактен 4-во-едно уред за употреба во домашните канцеларии

Компактен и стилски, овој повеќефункционален печатач може да копира, скенира и да испраќа факсови од документи со повеќе страници со ADF механизмот за 20 листови*. Со големата продуктивност и беспрекорното безжично поврзување, совршено се вклопува во секоја домашна канцеларија.

Погледни целосни спецификации

Specification Intro

Погледнете ги сите функции

Спецификации

Icon 01

ADF за 20 листови*

Icon 02

8,8 црно-бели слики/мин. и 4,4 слики во боја/мин.

Icon 03

Автоматско 2-страно печатење

Icon 04

Фотографии од 4x6 инчи без рабови за 65 секунди

Icon 01

Автоматско вклучување/исклучување

Icon 02

Безжично поврзување

Icon 01

Предно снабдување со хартија

Icon 02

Црно-бел LCD-екран со целосни точки

Погледнете ги сите спецификации

Specification-Icons - Header Image
*Само големини A4/LTR/LGL

What's In The Box

Што содржи кутијата

4-во-едно печатач - серија PIXMA TR4550

2 FINE картриџи

Кабел за напојување

CD-ROM за поставување

Упатства и други документи

Register and get even more from your Printer!

Earn points and get rewards while printing with Canon Genuine inks. Have Ink sent straight to your door when you need it…

Register now to find out more.

Print Rewards & Easy Ink Delivery Reminders

Производите од Canon го вадат најдоброто од нив

Користењето на мастилата и хартиите од Canon во комбинација со вашиот печатач од Canon ви дава исклучителни резултати со фотолабораториски квалитет во секое време.

Поврзани производи