Canon DP-V1711
Спецификации

Важни функции

icon

UHD (3840 x 2160) резолуција

icon

DCI (2048 x 1080) резолуција

icon

Поддршка за 4 влезови со 4K/50P

Погледни сè

Детални спецификации

Панел

Тип на панел

IPS LCD панел

Големина на екран

17,3 инчи(43,8 cm)

Сооднос на слика

16:9

Резолуција

3840 x 2160 (8,3 мегапиксели)

Активна површина за приказ

Прибл. 381,9 x 214,8 mm

Растојание помеѓу пикселите

99 μm / 255 ppi

Квалитет на слика

Осветленост

Стандардно: 100 cd/m2

Максимално, бела боја на целиот екран:
300 cd/m2
600 cd/m2 (достапно ако купите дополнителна лиценца и ако изберете „Вклучено засилување“)

Агол на гледање (горе, долу, лево, десно)

89° (сооднос на контрастот од 10:1 или поголем)

Третирање на површината

Облога против одблесоци

Општо

Вид на задно осветлување

LED, избор на матрици

Енергија

Номинален напон: AC100 - 240 V
DC 12 V Макс. 10 A, приклучок XLR

Номинална фреквенција: 50/60 Hz

Потрошувачка на енергија

При максимално оптоварување (вклучувајќи промена во осветленоста поради дотраеност): прибл. 140 W
При фабричка испорака: Прибл. 85 W

Временски услови

Функционирање:
Температура и влажност: 0 - 40 ℃ (32 - 104 °F) (20 - 85 % RH без кондензација)
Препорачано: 15 - 30 ℃ (59 - 86 °F)
Притисок: 700-1060 hPa

Складирање/транспорт:
Температура и влажност: -20 до 40 ℃(-4 - 104 °F) (20 - 85 % RH без кондензација)
41 до 60 ℃ (105 - 140 °F) (20 - 30 % RH без кондензација)
Притисок: 700 - 1060 hPa

Димензии (ширина x висина x длабочина)

Со држач и рачка: прибл. 435×356×194 mm (17,1×14,0×7,6 инчи)
Само екран, без испакнатите делови: прибл. 435×308×154 mm (17,1×12,1×6,1 инчи)

Тежина

Прибл. 8 kg

Растојание помеѓу отворите за монтирање

Стандард VESA 100x100 mm (3,9 × 3,9 инчи)

Интерфејс

Влез

12G/6G/3G/HD-SDI:
4 (1 систем) BNC (75 Ω) приклучок
12G-SDI: усогласеност со SMPTE 2082
6G-SDI: усогласеност со SMPTE 2081
3G-SDI: усогласеност со SMPTE 2048-2/274M/296/372/425-5/425-3/425-1/428-19/428-9
HD-SDI: усогласеност со SMPTE 2048-2/274M/292-1/296/428-19/428


HDMI: 1(1 систем)приклучок од тип A
Заштита од копирање: HDCP 2.2

Печатење

12G/6G/3G/HD-SDI: 4 (1 систем за проследување)

Слушалки: 1 мини стерео приклучок, поддржана импеданса: од 32 Ω до 64 Ω

Други

USB: 1 приклучок USB A
Усогласеност со Ревизија 2.0 за универзална сериска магистрала, компатибилност со режимите LS (мала брзина)/FS (целосна брзина)/HS (висока брзина)
Усогласеност со спецификации за подобрен централен интерфејс за контрола за ревизија за универзална сериска магистрала 1.0

LAN: 1 приклучок RJ-45
Усогласеност со IEEE802.3 10BASE-TX/IEEE802.3u 100BASE-TX

ДАЛЕЧИНСКА КОНТРОЛА: 1 приклучок RJ-45, GPI со 8 пина

Други карактеристики

Ламба за сигнализирање

Црвена / зелена / килибарна