Canon DP-V2421
Спецификации

Детални спецификации

Панел

Тип на панел

IPS LCD панел

Големина на екран

24 инчи(61,1 cm)

Сооднос на слика

17:9

Резолуција

4096 x 2160

Активна површина за приказ

Приближно 540,7 x 285,1 mm

Растојание помеѓу пикселите

132 μm / 193 ppi

Режим на панелот

1024 градации со 10 бита за секоја RGB-боја

Квалитет на слика

Осветленост

Стандардно 100 cd/m2

Максимално
600 cd/m2 (кога е избрано „Исклучена контрола на максимално осветлување“)
1.200 cd/m2 (кога е избрано „Вклучена контрола на максимално осветлување“)

Агол на гледање (горе, долу, лево, десно)

89° (сооднос на контрастот од 10:1 или поголем)

Третирање на површината

Слој против одблесоци

Општо

Вид на задно осветлување

RGB LED, низа матрици

Енергија

Номинален напон AC100 - 240 V
Номинална фреквенција 50/60 Hz

Потрошувачка на енергија

При максимално оптоварување (вклучувајќи промена во осветленоста поради дотраеност): прибл. 510 W
При фабричка испорака: прибл.180 W

Временски услови

Функционирање
Температура и влажност: 0 - 40 ℃ (32 - 104 °F) (20 - 85 % без кондензација)
Препорачано: 15 - 30 ℃ (59 - 86 °F)
Притисок: 700-1060 hPa

Складирање/Пренос
Температура и влажност: -20 - 40 °C (-4 - 104 °F), (10 - 85 % RH без кондензација)41 - 60 ℃ (105 - 140 °F), (10 - 30 % RH без кондензација)
Притисок: 700 - 1060 hPa

Димензии (ширина x висина x длабочина)

Со држач: прибл. 593,6 x 398,6 x 235 mm
Само екран: прибл. 593,6 x 377,8 x 195 mm

Тежина

Прибл. 19 kg

Растојание помеѓу отворите за монтирање

Стандард VESA 200x100 mm со 6 точки

Интерфејс

Влез

12G/6G/3G/HD-SDI
BNC (75 Ω) приклучоци x 4 (1 линија)
12G-SDI: Усогласеност со SMPTE 2082
6G-SDI: усогласеност со SMPTE 2081
3G-SDI: поддршка за стандардите SMPTE 2048-2/274M/296/372/425-1/428-19/428-9
HD-SDI: поддршка за стандардите SMPTE 2048-2/274M/292-1/296/428-19/428-9

HDMI
1(1 систем)приклучок од тип A
Заштита од копирање: HDCP 2.2

Печатење

12G/6G/3G/HD-SDI
Приклучоци x 4 (1 линија за проследување)

Аудио
1 мини стерео приклучок

Контрола

USB
1 приклучок за USB A
Усогласеност со Ревизија 2.0 за универзална сериска магистрала, компатибилност со режимите LS (мала брзина)/FS (целосна брзина)/HS (висока брзина)
Усогласеност со ревизија 1.0 на спецификации за подобрен централен интерфејс за контрола за универзална сериска магистрала

LAN
1 RJ-45 приклучок
Усогласеност со IEEE802.3 10BASE-TX / IEEE802.3u 100BASE-TX