Mini Print app
alt text goes here

Canon

Апликација Mini Print

Внесете сопствени елементи во фотографиите снимени со Zoemini од Canon и Zoemini S2 од Canon

Преземете на iOS

Преземете на Android

Внесете реалистичност во вашите слики

Нудејќи ексклузивен пристап до интересни и креативни опции, како и директни линкови до сите ваши слики на социјалните медиуми, апликацијата Mini Print претставува совршен партнер за претворање на сликите снимени со Zoemini од Canon и Zoemini S2 од Canon во уникатни и прилагодени отпечатени материјали што се вредни за споделување.

Снимајте и создавајте

Насмевнете се, фотографирајте и доловете го совршениот момент со апликацијата Mini Print или, пак, добијте пристап до вашите датотеки и сметки на Facebook, Instagram, Google Photo, Dropbox или iCloud за да ги претворите вашите фотографии во прекрасни содржини вредни за паметење. Сите фотографии од 2x3" со самолеплива задна страна се печатат со технологијата ZINK™ за да добиете фотографии што се отпорни на размачкување, кинење и вода и што може веднаш да ги споделите.

Capture and create

Совршени слики

Внесете карактер во вашите фотографии со одличните опции за менување на стилот од апликацијата Mini Print. Применете рамка, активирајте филтер или додајте сопствени цртежи и текст за да се добие чувство на оригиналност. Ако сакате да добиете поинаков автопортрет, тогаш пробајте ги ефектите на камера во живо и AR за да добиете отпечатени материјали со дополнително изненадување што ќе бидат вредни за споделување.

Picture-perfect

Креативни колекции

Тестирајте ги вашите креативни вештини и комбинирајте ги омилените слики во колаж со паметната алатка за колажи на апликацијата или, пак, искористете ја функцијата за поплочување за да направите интересен самолеплив постер од четири или девет помали слики.

Creative collections

Поставете како што ви одговара

Добијте уште поголема креативна контрола од апликацијата Mini Print за вашиот Zoemini S2 од Canon. Ако сакате да добиете совршен автопортрет или забавна групна слика, тогаш употребете ги функциите на апликацијата за тајмер и далечинско активирање на блендата. Поставете време на чекање од 3 секунди на тајмерот и употребете ја функцијата за далечинско активирање на блендата за да имате време да позирате совршено со пријателите.

Tailor-made

Компатибилност со апликацијата Mini Print

Оваа апликација е целосно компатибилна со Zoemini од Canon и Zoemini S2 од Canon, а може бесплатно да ја преземете во уреди со iOS и Android.

Мобилниот уред треба да е поврзан со Zoemini од Canon и Zoemini S2 од Canon преку Bluetooth® и со апликацијата Canon Mini Print која може бесплатно да се преземе од App Store и Google Play. Компатибилност со мобилни уреди што користат iOS 9.0 или понова верзија и уреди со Android што користат Android 4.4 или понова верзија.

Снимете, отпечатете и продолжете

Претворете ги спомените во отпечатени материјали со помош на печатач со џебна големина - идеален придружник кога патувате