Canon Zoemini Hero
Blank-Rect Image

Canon Zoemini

Модерен, тенок и лесен, овој џебен печатач е совршен додаток за вашиот мобилен уред, каде и да се наоѓате!

Discover Canon Zoemini

Запознајте се со Zoemini од Canon

Печатете и споделувајте ги вашите спомени за неколку секунди.

Погледни видеозапис

Добијте филтрирање, менување и печатење на вашите слики од мобилниот уред

Печатачот Zoemini од Canon со џебна големина е совршен додаток за вашиот мобилен уред. Снимете фотографија, ставете класичен филтер, додадете AR и добијте самолепливи отпечатени материјали за да ставите личен белег.

Погледни целосни спецификации

Canon Zoemini comes in Three Colours

Добијте преносливост

Печатачот Zoemini од Canon е пренослив и може да го собере во џеб или во торбички за моментално доловување на сите магични моменти, каде и да се наоѓате!

Canon Zoemini Portable and Small
Canon Zoemini Creativity

Бидете креативни

Ставете ваш белег врз фотографиите со популарните филтри, AR, рамки и цртежи на апликацијата Canon Mini Print, или користете ја опцијата за аранжирање за да создадете неверојатен постер од помали слики.

Добијте аранжирање

Користете ја функцијата за аранжирање за да создадете неверојатен постер со 4 или 9 печатени материјали.

Get Tiling with Canon Zoemini

Поврзете се

Поврзете го вашиот таблет или мобилен телефон со Zoemini од Canon преку Bluetooth® за печатење фотографии и слики од друштвените мрежи за неколку секунди - без никаков напор!

Get Connected with Canon Zoemini

Добијте печатење

Печатете стилски фотографии од 2x3 инчи што се отпорни на вода, не се замачкуваат, не се кинат и се идеални за споделување или за лични спомени.

Get Printing with Canon Zoemini

Добијте самолепливост

Отстранете ги старомодните и здодевни рамки од фотографиите - одлепете ја задната обвивка за да ја откриете самолепливата страна и залепете на ѕидови, лаптопи и кутии за да спомените ви бидат во близина.

8 креативни идеи за печатење

Get Sticking with Canon Zoemini
Connect Zoemini to your phone

Апликација Canon Mini Print

Поврзете го вашиот Zoemini печатач од Canon со вашиот мобилен телефон или таблет-уред преку апликацијата Canon Mini Print којашто можете бесплатно да ја преземете од App Store или Google Play*. Земете ги вашите фотографии или преземете фотографии од Facebook, Instagram, Google Photos, Dropbox или iCloud. Потоа може да додадете филтри, AR, изобличувања, цртежи или текст за целосно прилагодена слика. 

Instant Cameras

Инстант фотоапарати

Фотографирајте, печатете и лепете со џебните инстант фотоапарати каде и да сте. Овие преносливи фотоапарати со печатачи се идеални за љубителите на автопортрети бидејќи имаат огледала за совршено позирање и создаваат отпечатени материјали без мастило и без напор на кои веднаш ќе можете да им се восхитувате.

Погледнете ја палетата

Фотохартија ZINK™ од Canon

Хартијата ZINK е обложена со микрокристали кои реагираат кога се загреваат, создавајќи слика што не се замачкува, не се кине и е отпорна на вода без употреба на мастило.

Купете 20 листови

Купете 50 листови

Smudge-Proof, Tear-Proof and Water Resistant Images

Спецификации

ZINK Technology

ZINK™

Технологија за печатење

Canon Zoemini Resolution

314 x 400 dpi

Резолуција

Canon Zoemini Bluetooth Compatibility

Bluetooth®

Поврзување преку Bluetooth®

Canon Zoemini is Mobile Ready

Можност за поврзување со паметен телефон

iOS и Android

Connect your Canon Zoemini to our mobile app

Апликација Canon Mini Print

iOS и Android

Print on smudge-proof, tear-proof and water-resistant paper

Капацитет од 10 листови

Фотохартија Zink

Canon Zoemini Portable Size

Тежина 160 g

Тенок, лесен и мал

Погледнете ги сите спецификации

front_product
Canon Zoemini – What’s in the box?

Што содржи кутијата

Печатач за фотографии Zoemini од Canon*

1 пакување на фотохартија ZINK™ (10 листови фотохартија 1 SMART SHEET™)

Микро USB кабел за полнење (USB A кон микро)

Водич за брз почеток

Лист за регулирање

Слични производи

*Одрекување на одговорност: мобилниот уред треба да е поврзан со печатачот за фотографии Zoemini од Canon преку Bluetooth� и со апликацијата Canon Mini Print, кои може бесплатно да се преземат од App Store и Google Play. Компатибилност со мобилни уреди што користат iOS 9.0 или понова верзија и уреди со Android што користат Android 4.4 или понова верзија.