Canon PowerShot PX

АПЛИКАЦИЈА

Апликација Connect од Canon за мини PTZ-камери

Поврзете го вашиот PowerShot PX за да фотографирате, споделувате и да ги прегледувате сликите и видеоснимките што ви ги препорачува фотоапаратот, но и многу повеќе.

ВИДЕО

Погледнете го PowerShot PX во акција

Eimear го користеше PowerShot PX со младите членови од нејзиното семејство. Погледнете како фотоапаратот снима фотографии и видеоснимки и ѝ овозможува да биде дел од случувањата или дознајте повеќе за апликацијата.
Canon PowerShot PX

Поврзете го со апликацијата за PowerShot PX

Сè е лесно со апликацијата. Поставете го фотоапаратот да ги препознава членовите од вашето семејство и да ви ги препорача најдобрите слики и видеоснимки од нив, што ќе ги снимите вие или самиот фотоапарат, автоматски.

 • Canon PowerShot PX

  ФУНКЦИЈА

  Префрлувајте слики и видеозаписи

  Сликите и видеозаписите од PowerShot PX ќе се појават во апликацијата каде што ќе можете да ги гледате и споделувате.

 • Canon PowerShot PX

  ФУНКЦИЈА

  Препорака за најдобрите содржини

  Паметниот софтвер на Canon ќе ви ги препорача најдобрите слики и видеозаписи, за да не треба вие да го правите тоа.

 • Canon PowerShot PX

  ФУНКЦИЈА

  Препознајте ги членовите од семејството и пријателите

  Користејќи ја апликацијата, поставете го фотоапаратот да препознава одредени луѓе за да добиете повеќе слики од нив.

 • Canon PowerShot PX

  ФУНКЦИЈА

  Контролирајте го PowerShot PX далечински

  Ако сакате да ја преземете контролата, тогаш искористете ја апликацијата за да зумирате, да го обликувате кадарот и да снимате фотографии и видеоснимки.

 • Canon PowerShot PX

  ФУНКЦИЈА

  Прилагодувајте ги поставките преку апликацијата

  Добијте пристап до поставките за вашиот PowerShot PX и направете корисни прилагодувања.

 • Canon PowerShot PX

  ПРЕЗЕМЕТЕ

  Достапно на IOS и Android

  Преземете ја апликацијата од вашата продавница за апликации.

Компатибилен е со...

 • Компактни дигитални

  PowerShot PX

  Снимете ги најдрагоцените моменти во животот автоматски со помош на оваа паметна камера што препознава лица и може да се поврзе со вашиот паметен уред.

Бесплатно преземање

Апликацијата за PowerShot PX може бесплатно да се преземе од Apple App Store за уреди со iOS или од Google Play за уреди со Android.

Canon PowerShot PX

ПРОИЗВОД

PowerShot PX од Canon

PowerShot PX е идеален за ситуации кога сакате да снимате драгоцени моменти од животот, но сакате и да бидете дел од нив - тој ги следи случувањата, го обликува кадарот околу луѓето паметно и креативно и создава неверојатни резултати.