Canon Camera
Ново

Компактни дигитални

PowerShot PX од Canon

Документирајте ги важните моменти од вашиот живот автоматски. Овој паметен и компактен фотоапарат интелигентно го обликува кадарот и снима фотографии и видеоснимки, овозможувајќи ви да уживате во моментот.

Погледнете го PowerShot PX во акција

Eimear го користеше PowerShot PX со младите членови од нејзиното семејство. Погледнете како фотоапаратот снима фотографии и видеоснимки и ѝ овозможува на Eimear да биде дел од случувањата.
Canon Camera

ТЕХНОЛОГИЈА

Ви го претставуваме вашиот личен фотограф

Препуштете му на PowerShot PX да ги долови важните луѓе и моменти во вашиот живот бидејќи може автоматски да снима фотографии и видеоснимки со помош на објективот што се врти и закосува, а вие може да уживате во моментот.

Canon Camera

Сите ќе бидат опфатени во сликата - вклучувајќи ве и вас

Едноставен и пренослив дизајн

PowerShot PX може да се носи насекаде благодарение на можноста за полнење преку USB-C и вградениот Wi-Fi што ве поврзува со вашиот паметен уред. Дали сакате поголема контрола? Треба само да прашате - уредот се активира гласовно. Изговорете „Hello Pixie, take a picture“ и тоа е сè, без да ги користите рацете! Достапни се четири гласовни команди за практични функции како снимање видео и пронаоѓање луѓе кои треба да се снимат.****

Canon PowerShot PX

Насмевки. Смеа. Сите изрази на лицата на вашите сакани.

Најдобрите фотографии не секогаш се добиваат од позирање со насмевка, иако отсекогаш биле популарни. PowerShot PX може да долови најразлични изрази и драгоцени реакции што лесно може да ги пропуштите.
Canon PowerShot PX

АПЛИКАЦИЈА

Работи беспрекорно со апликацијата за паметни телефони.

Оставете ја апликацијата Connect за мини PTZ-камери да ви ги препорача најдобрите слики и видеоснимки. Таа ќе се погрижи за сложените процеси и ќе ги подреди добрите и не толку добрите содржини, за да не треба вие да го правите тоа.
Canon PowerShot PX
Canon Camera

КУПЕТЕ ВЕДНАШ

Кога ќе се одлучите

PowerShot PX е достапен на нашата веб-продавница. Ако сакате да дознаете повеќе, да направите нарачка и да ги дознаете предностите што ги нуди Canon, тогаш отворете го линкот подолу.

ФУНКЦИЈА

Користете го како безжична веб-камера

PowerShot PX може да се користи и како веб-камера, со помош на Wireless Webcam Utility за мини PTZ-камери, поради што е многу практичен и корисен.


*Достапно само за компјутери со Windows 10

Canon Camera

Спецификации

 • Објектив со зум што може да се поместува и закосува

  Објективот со зум од 19-57 mm (еквивалент) што може да се врти хоризонтално за 340˚ и да се закосува за 110˚ ги следи случувањата и снима одлични фотографии и видеоснимки

 • Снимајте фотографии со 11,7 мегапиксели и Full HD-видеоснимки со 60p

  За содржини со одличен квалитет што ќе ги чувате со години

 • Вграден Wi-Fi

  Се поврзува со домашни Wi-Fi-мрежи и паметни уреди

 • Полнење преку USB-C

  Едноставно полнење каде и да сте

 • Препознавање субјекти

  Приоритизирање одредени лица

 • Гласовно активирање

  За моментите во кои сакате да одлучите кога да се фотографира - идеално за групни фотографии

 • Поврзан со вашиот дигитален стил на живеење

  Wi-Fi и Bluetooth® за лесно поврзување со паметни телефони и таблет-уреди. Нашата апликација ги прикажува сите слики и видеоснимки и ги категоризира

Notification Imagee
Canon PowerShot PX

Што содржи кутијата

Запознајте се лесно со PowerShot PX. Веројатно веќе имате компатибилен полнач***, па затоа помогнете ни да ја зачуваме животната средина.

 • PowerShot PX

 • Кабел за интерфејс

 • Прирачник за корисници

  *Вклучено во неопходната опрема (не е достапен во сите региони): полнач за напојување и полнење и Micro SD-картичка од 16 GB.

Слични статии

Прочитајте приказна за PowerShot PX и како тој помага во снимање многу слики и видеоснимки за да може целото семејство да ужива заедно.

 • Canon PowerShot PX

  СТАТИЈА

  Ден поминат со Eimear

  Погледнете како Eimear го користи PowerShot и како снима многу прекрасни и неочекувани моменти.

 • Слични производи

  1. * Зборот, ознаката и логото на Bluetooth® се регистрирани заштитни знаци во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секое користење на тие знаци од страна на Canon Inc. е дозволено со лиценца. Другите заштитни знаци и заштитни имиња им припаѓаат на нивните сопственици.
  2. ** Паметниот телефон треба да биде опремен со Bluetooth верзија 4.0 (или понова верзија). Исто така, паметниот уред треба да го користи оперативниот систем iOS 8.4 (или понов) или Android 5.0 (или понов).
  3. *** Потребен е USB Type-C со минимум 5 V / 1,5 A за полнење, 9 V / 2 A за континуирано напојување за време на фотографирањето.
  4. **** Функцијата за гласовно активирање не е достапна во сите региони. Достапни се 4 гласовни команди со специфични зборови.