Hero Image

10X20 IS од Canon

Со доближување од 10x и стабилизација на слика што овозможува извонредно стабилен приказ, овој компактен и лесен двоглед се одликува со мали димензии, но голема моќ.

Галерија

Стабилен, лесен, 10x поблизок

Овој двоглед со стабилизација на слика и доближување од 10x ви нуди стабилен приказ, лесен дизајн и удобност при користењето. Извонредната оптика го прави идеален за патување и набљудување диви животни или спортови, каде што острината и јасноста се клучни.

Погледни целосни спецификации

Specification Intro

Погледнете ги сите функции

Спецификации

Компактен и лесен со тежина од 430 g

10x зголемување

Стабилизација на слика со поместување на објективот

Super Spectra слој

Минимално фокусно растојание од 2 m

Прилагодување на диоптерот од +/- 9,2

Батерија CR123A со траење од 12 часа

Погледнете ги сите спецификации

Specification-Icons - Header Image

Што содржи кутијата

Лесен и практичен - идеален двоглед за секојдневно користење

Прирачник со инструкции

10X20 IS

Футрола од ткаенина

Слични производи