10x32 IS Hero

Canon 10x32 IS

Уживајте во рачно набљудување на птици, природа и спорт со овие врвни двогледи со доближување до 10x и напојувана стабилизација на слика од Canon

Висококвалитетни и неверојатно стабилни двогледи со доближување до 10x

Приближете се до најразлични објекти користејќи ги овие врвни двогледи со доближување до 10x. Прецизната оптика од Canon и напојуваната стабилизација на слика ги елиминираат движењата и прикажуваат неверојатно светли детали при рачно користење на двогледот за полесно и поудобно препознавање објекти.

Погледни целосни спецификации

10x32 IS FSL

Погледнете ги сите функции

Спецификации

Што содржи кутијата

10x32 IS

Капаче на визир

Ремен за на врат

Торбичка

Алкална батерија (LR6)/ 1,5 V

Отпечатен леток

Поврзани производи