ПЕЧАТАЧИ ЗА ПРОИЗВОДСТВЕНО И РЕКЛАМНО ПЕЧАТЕЊЕ

Црно-бели печатачи
со можност за сечење хартија

Брзи и флексибилни печатачи за најтешките задачи за рекламно печатење

Поврзан софтвер

Document process automation software on desktop

Софтвер за автоматизирање на обработката на документи

Забрзајте ги работните процеси, намалете ги трошоците и исполнете ги кратките рокови

Customer communication management software on desktop

Софтвер за управување со комуникациите со потрошувачите

Олеснете ги комуникациите со овие автоматизирани решенија

Content processing and management software on desktop

Софтвер за управување и обработка на содржини

Уживајте во едноставни работни процеси за управување со содржини, складирање и издавање

Поврзани производи

Canon cut sheet colour printer

Печатачи во боја со можност за сечење хартија

Неверојатна технологија за печатење во боја и практични работни процеси

Canon wide format printer

Печатачи за широки формати

Идеални за документи во голем формат, графика за излози и документи од CAD и GIS

Canon digital press

Дигитални машини за печатење

Решенија за печатење големи количини, совршени за внатрешни или рекламни опкружувања

Canon continuous feed printer

Печатачи со континуирано снабдување

Сеопфатни решенија за печатење книги, весници, директна пошта и многу повеќе

Уживајте во доследниот квалитет на нашите црно-бели печатачи со можност за сечење хартија

Контактирајте нé