ПРОИЗВОДИ

Печатачи за широки формати

Целосна палета на печатачи за големи формати за неверојатна графика за излози 

и CAD и GIS проекти

Плотери за CAD и GIS

Уживајте во тимска работа и прецизно печатење со нашите плотери за CAD и GIS, за формати од 17" (A2) до 44" (B0)

Погледнете печатачи за CAD и GIS

CAD & GIS plotter

Печатачи за пробно печатење

Нашите специјални печатачи за пробно печатење нудат совршен спој од доследност, прецизност и прецизни бои

Погледнете печатачи за пробно печатење

Proofing printer

Специјални и
индустриски печатачи

Прецизни уреди создадени за обемни задачи за производствено печатење и непрекинати работни процеси

Погледнете специјални и индустриски печатачи

Speciality & industrial printer
Multi-coloured abstract image

#UNLEASHPRINT

Откријте потполно нови можности за печатење

Никогаш досега немало подобро време за #UNLEASHPRINT за вашето деловно работење

Поврзан софтвер

CAD & GIS workflow software

Софтвер за работни процеси со CAD и GIS

Оптимизирајте и управувајте со печатењето документи со голем формат од CAD и GIS, од интернет и од апликации за мобилни уреди

Print shop management software

Софтвер за управување со задачите за печатење

Рационализирано производствено печатење со печатачи и репрографи

Дали сакате да дознаете повеќе за нашите
печатачи за големи формати?

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ