Canon imagePROGRAF PRO-2000

imagePROGRAF PRO-2000

Најдобриот печатач за големи формати наменет за печатење фотографии и фина уметност со ненадмината продуктивност за печатење со големина од 24 инчи и голема сигурност.

Побарајте информации

Печатете неверојатни фотографии и фина уметност

imagePROGRAF PRO-2000 од Canon: моќна продуктивност и одлични отпечатени материјали. Системот за мастила LUCIA PRO во 12 бои гарантира побогати бои и подлабоки црни тонови, а главата за печатење од 1,28” овозможува брзо печатење без намалување на квалитетот.

Погледни целосни спецификации

Download Brochure (PDF)

Canon imagePROGRAF PRO-2000

Погледнете ги сите функции

Спецификации

Тип на мастило

Мастило со пигмент во 12 бои

Максимална резолуција на печатење

2400 dpi

Ширина на медиуми

хартија во ролна - 203,2-610 mm

Максимален дијаметар на медиуми со ролна

170 mm

Оперативен панел

3,5” LCD екран на допир во боја

Интерфејс

Директно печатење преку USB

Погледнете ги сите спецификации

Canon imagePROGRAF PRO-2000

Награди

Поврзани производи