Canon imagePROGRAF PRO-4000

imagePROGRAF PRO-4000

Најдобриот печатач за големи формати наменет за печатење фотографии и фина уметност со ненадмината продуктивност за печатење со големина од 44 инчи и голема сигурност.

Побарајте информации

Идеален за висококвалитетно печатење во голем формат

imagePROGRAF PR0-4000 од Canon нуди печатење со неверојатен квалитет врз медиуми со големина до 44". Системот за мастила LUCIA PRO во 12 бои и главата за печатење од 1,28" создаваат живописни бои, длабоки црни тонови и нудат големи брзини за печатење и врвен квалитет.

Погледни целосни спецификации

Download Brochure (PDF)

Canon imagePROGRAF PRO-4000

Погледнете ги сите функции

Спецификации

Тип на мастило

Мастило со пигмент во 12 бои

Максимална резолуција на печатење

2400 dpi

Ширина на медиуми

хартија во ролна - 203,2-1.118 mm

Максимален дијаметар на медиуми со ролна

170 mm

Оперативен панел

3,5” LCD екран на допир во боја

Интерфејс

Директно печатење преку USB

Погледнете ги сите спецификации

Canon imagePROGRAF PRO-4000

Награди

Слични производи