Folder Professional series

Folder Professional series

Совршено изработена за производствено печатење од CAD и GIS, оваа серија нуди целосна сигурност, прецизност и ефикасност.

Побарајте информации

Целосна прецизност при превиткувањето со ефикасност со голема брзина

Постигнете оперативна ефикасност со серијата Folder Professional. Превиткувајте технички цртежи со широк формат без рачно ракување до 18 m/min (16 превиткани A1 листови/мин.)* и извршете поврзување со одредени печатачи за брз сеопфатен работен процес.

Folder Professional 6011

Идеален за производствено печатење од CAD и GIS, 6011 е совршената алатка за завршна обработка за висококвалитетно превиткување со голема брзина. Не е потребно рачно ракување и имате 99 програми за превиткување со можност за уредување кои одговараат на секоја потреба за печатење.

Спецификации

18 m/min (16 превиткани A1 листови/мин.)*

Брза и автоматизирана онлајн завршна обработка со целосно преклопување

Технологија на валјак Es-Te

Врвна ефикасност при превиткувањето

Сеопфатност

Интеграција со печатачите од Canon

Перформанси

Надградено накрсно превиткување и превиткување во непрекината лента

Express WebTools

Прилагодени програми за превиткување

Долго превиткување

Изборна лиценца за долго превиткување

Превиткување на мапи

Изборна лиценца за превиткување на мапи

Сигурност

Целосна сигурност

Погледнете ги сите спецификации

 Folder Professional 6011

Folder Professional 6013

Печатете и превиткувајте прецизно благодарение на 6013. Работете со технички цртежи од голем формат со широчина до 914 mm (36 инчи) без рачни пречки и извлечете ги придобивките од изборните картички и лентите за прицврстување за вистинско квалитетно печатење.

Спецификации

18 m/min (16 превиткани A1 листови/мин.)*

Завршна обработка со целосно превиткување со голема брзина

Технологија на валјак Es-Te

Висококвалитетни резултати од превиткувањето

Сеопфатност

Интеграција со печатачите од Canon

Перформанси

Надградено накрсно превиткување и превиткување во непрекината лента

Express WebTools

Прилагодени програми за превиткување

Долго превиткување

Изборна лиценца за долго превиткување

Превиткување на мапи

Изборна лиценца за превиткување на мапи

Картички и прицврстување

Применете ги картичките и лентите за прицврстување

Погледнете ги сите спецификации

 Folder Professional 6013

* Folder Professional 6011/6013, во комбинација со печатачот ColorWave 9000 нуди печатење до16 превиткани A1 листови/мин. (работниот процес со ColorWave 9000 бара лиценца за превиткување со голема брзина). Регуларната брзина на превиткување изнесува 2,5-10 m/min.