Canon Plockmatic BLM5000 series booklet maker.

Plockmatic BLM5000 Series

Нов вид на систем на правење брошури што комбинира издржливи и сигурни перформанси со нов опсег на апликации, вклучувајќи и хоризонтален формат и многу повеќе.

 • 50 листови

  Професионално захефтани или споени и квадратно превиткани брошури со најмногу 50 листови со дебелина од 80 gsm

 • 200 страници

  Создајте брошури со најмногу 200 страници

 • 10 mm

  Максимална дебелина на завршена книга

 • Изработувачи на производствени брошури

  Серијата BLM5000 е целосно редизајнирано семејство на системи за изработување брошури од групата Plockmatic што е дизајнирана за целосно да ги искористи новите апликации и можности создадени од можноста за двострано печатење на подолги листови.

  Производство со захефтување или спојување

  Изработувачот на брошури од серијата BLM5000 е достапен во три верзии - BLM5050 и BLM5035 со две глави за захефтување без потреба од одржување, како и BLM5035s со две глави за спојување.

  Практичен снабдувач (Изборно)

  Достапен е нов изборен практичен снабдувач со капацитет до 800 листови. Може да печати претходно отпечатени корици или да преобрази подредени, претходно отпечатени серии во брошури додека печатачот врши друга задача.

  Canon Plockmatic BLM5000 series production booklet makers.

  Модул за завршна обработка – Сега како стандард

  Модулот за завршна обработка ги вметнува можностите за квадратно превиткување и отсекување од предната страна во еден модул – којшто е стандарден. Го додава последниот детаљ со раб со квадратно превиткување и спој што може да се отпечати. Дајте им професионален изглед на совршено укоричена книга на брошурите.

  Графички интерфејс во боја

  Корисниците се водат низ поставување на задачите со детални цртежи што може да обезбедат водич во чекори. Никогаш порано не било полесно да се постигнат професионални резултати.

  Canon Plockmatic BLM5000 series finishing module.

  Слични производи и решенија

  ВИ ТРЕБА ПОМОШ?

  Сакате да дознаете повеќе за овој производ?