SDD Press Trim Module

Спецификации

Спецификации

 • Компатибилни производи

  Се интегрира беспрекорно со сериите varioPRINT 140 и imagePRESS 910 од Canon

 • Дебелина на брошури

  До 25 листови 80 g/m2

 • Максимална дебелина на хартија

  300 g/m2

 • Минимална дебелина на хартија

  80 g/m2

 • Отсекување од предната страна

  Прилагодување од 2 mm до 25 mm (стандардот е 10 mm)

 • Странично отсекување

  од 2 mm до 51 mm од горната и долната страна на брошурата

Детални спецификации

 • Компатибилни машини
  Серија imagePRESS C170
  Серија imagePRESS C910
  Серија varioPRINT 140
 • Задолжително
  Единица за завршна обработка на брошури-W1 PRO
 • Влезна големина за брошури
  123 mm x 192 mm
 • Тежина на хартија
  исто како и печатачот
 • Големина на хартија
  исто како и печатачот
 • Отсекување од предната страна
  Прилагодување од 2 mm до 25 mm (стандардот е 10 mm)
 • Отсекување од 2 страни (изборно)
  до 51 mm од горната и долната страна на брошурата
 • Модул SquareFold (изборен)
  4 режими и проследување
 • Подвижна лента за редење
  CBS6060 60 cm CBS6150 150 cm (изборно)
 • Продуктивност
  до 600 брошури на час
 • Напојување
  <0,4 KW (макс.)