imageFORMULA DR-G2090

Брз скенер за A3-формати што може да скенира 200 слики во минута. Со ADF за 300 листови

Побарајте информации

Intro Image

Извонредно брз модел што нуди повисоко ниво на производствено скенирање на A3-формати

Овој A3-скенер е издржлив, едноставен за користење, функционира тивко и е оптимизиран за корисници на кои им е потребна продуктивност со извонредно голема брзина, врвен квалитет на слика и сигурни перформанси за снабдување

Download Datasheet

Продуктивност

Извонредно ефикасен скенер што скенира до 200 слики во минута

Квалитет на слика

Напредните алатки за обработка на слика нудат доследно јасни и остри слики со висок квалитет

Сигурност

Цврсти и издржливи валјаци за транспорт и снабдување со хартија што овозможуваат до 30.000 скенирања дневно

Productivity-Image quality-Reliability

Спецификации за производот

Извонредно брз скенер

До 200 слики во минута

Висока ефикасност

30.000 скенирања дневно

Издржливост

Цврст дизајн

Извонреден квалитет на слика

Подобра обработка на слика со Active Thresholding

CaptureOnTouch Pro

Моќни алатки за лесно ракување

Сигурно и разновидно снабдување

Може да скенирате мешани документи заедно, а страниците сигурно ќе се внесуваат во скенерот

Енергетска ефикасност

Троши малку енергија додека скенира

Лесно поврзување и интегрирање

Драјверите ISIS/TWAIN/WIA и Kofax VRS овозможуваат интеграција во различни апликации за скенирање

Погледнете ги сите спецификации

line-beauty

Слични производи

Сакате да дознаете повеќе за производствениот скенер DR-G2090 од Canon?

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Не сте сигурни какви производи ви се потребни за вашето деловно работење?

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ