Скенери

Преносливи скенери

Преносливите скенери од Canon се компактни, нудат разновидни опции и се создадени за
корисници кои се во движење

Canon scanner

Алатка за избирање скенери од Canon

Дали ви треба помош при избирањето скенер?

Искористете го нашиот избирач на скенери и пронајдете го совршениот модел за вас и вашето деловно работење

Слични производи и услуги

Network scanner

Мрежни скенери

Лесно поврзување во мрежа - не е потребен компјутер или софтвер

A3 scanner

A3 скенери

Разновидна палета на скенери за A3 формати со голема брзина и механизам за автоматско снабдување со документи

Canon accessories

Дополнителна опрема

Дизајнирана да ви помогне да извлечете максимум од вашиот скенер од Canon

Flatbed scanner

Скенери со рамно лежиште

Поедноставени скенери што го олеснуваат снимањето слики и документи

Fleet management

Управување со група уреди

Контролирајте мрежни и USB скенери со iWMC од Canon

Погледнете како функционираат нашите компактни скенери

ПРОНАЈДЕТЕ ПАРТНЕР