СОФТВЕР

IRISPowerscan™

Решение за снимање документи со голема брзина што ја зголемува вашата ефикасност од снимање па сè до интеграција на деловни податоци.

Контактирајте нè 

Преземете брошура

IRISPowerscan

Забрзајте ги деловните процеси

Двојно побрзо скенирање, снимање, подредување, индексирање и извезување на вашите документи на едноставен начин во форма на датотеки со можност за пребарување.

Главни придобивки

Save time Save time

Заштедете време

Boost productivity Boost productivity

Зголемете ја продуктивноста

Eliminate errors Eliminate errors

Елиминирајте ги грешките

Enjoy fast ROI Enjoy fast ROI

Добијте брзо враќање на инвестицијата

Побрзо снимање податоци

Новоразвиената 64-битна архитектура овозможува до шест пати побрзо снимање и извезување документи од претходно.

Моќна обработка на слика

Дополнително зголемете ја продуктивноста со технологијата за моќна обработка на слика. Овозможување подобрувања во користењето на моќноста на процесорот за директно забрзување на функциите за скенирање и обработка.

Совршена флексибилност

Поддршката за популарни брендови на скенери, можноста за увезување датотеки од папките за следење и услугите Cloud овозможуваат оптимална флексибилност.

Block 1

Волшебник за наоѓање текст

Користете го практичниот волшебник за наоѓање текст за да дефинирате клучен збор и неговите поврзани податоци (како текст или вообичаените изрази) за извлекување на специфични податоци - без потреба од кодирање.

Напредно подредување

Елиминирајте ги стандардните процеси за идентификација на документи со нивно автоматско подредување според типот со користење на баркодови, OCR по зони, клучни зборови и технологијата IRISFingerprint™.

Block 2

Импресивно индексирање

Комбинацијата од иновативни технологии за препознавање нуди моќни перформанси за индексирање, а документите и важните метаподатоци се насочуваат кон соодветните локации.

Моќна конверзија

Добијте препознавање на текст за повеќе од 130 јазици со наградуваната технологија за OCR. Документите може да се претвораат во различни формати, меѓу кои и извонредно компресираниот PDF-формат што заштедува простор.

Block 2

Важни функции

HighSpeed_Icon@2x HighSpeed_Icon@2x

Скенирање со голема брзина и 64-битна архитектура

Productivity_Icon@2x Productivity_Icon@2x

Моќна обработка на слика за поголема продуктивност

Finder_Icon@2x Finder_Icon@2x

Волшебник за наоѓање текст за снимање специфични податоци

One_Click_Icon@2x One_Click_Icon@2x

Индексирање со голема прецизност и проверка со едно кликнување

Дознајте повеќе за IRISPowerscan™, обратете им се на нашите експерти.

Слични производи и решенија

Откријте различни производи и решенија од Canon кои исто така може да ги задоволат вашите потреби.

Не сте сигурни какви производи ви се потребни за вашето деловно работење?

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ