Софтвер

IRISXtract™

IRISXtract™ автоматски ги класифицира вашите документи и ги извлекува неопходните податоци.

Контактирајте нè

IRISXtract™

Оптимизирајте ја обработката на документи

Пренесувајте ги важните информации на вашите апликации побрзо и поефикасно од кога било досега со нашата иновативна платформа за оптимизација на деловни процеси заснована на вештачка интелигенција.

Главни придобивки

Benefits Benefits

Намалете го обемот на работа

Benefits Benefits

Намалете ги работните трошоци

Benefits Benefits

Зголемете ја ефикасноста

Benefits Benefits

Оптимизирајте ги деловните процеси

Класификација на документи врз основа на вештачка интелигенција

Иновативната технологија за класификација врз основа на вештачка интелигенција ви овозможува да скенирате или увезувате големи групи на мешани документи без потреба од рачна подготовка (препознавање или одвојување).

Интелигентно извлекување на податоци

Снимањето и извлекувањето на податоци се заснова на пристап со слободна форма и целосен текст, што значи дека нема шаблони, рачно конфигурирање или сложена обука.

Совршена интеграција

IRISXtract™ се приспособува на вашето деловно работење и беспрекорно се интегрира со повеќето апликации од трети страни.

IRIS_Image_Module

Врвна прилагодливост

Без разлика какви документи треба да обработите и колку многу, IRISXtract™ ја завршува секоја задача без проблем.

Флексибилна платформа

IRISXtract™ може да се инсталира на самата локација или да се пристапи преку Cloud и поддржува користење на повеќе апликации (различни процеси истовремено) и повеќе клиенти (ист процес за различни корисници).

Во сопственост на Canon

Платформата IRISXtract™ и нејзините основни технологии, како што се OCR и компресирањето на документи, се развиваат во Canon Group за да уживате во уште поголема безгрижност.

IRIS_Image_Module

Важни функции

Key Features Key Features

Класификација на документи врз основа на вештачка интелигенција

Key Features Key Features

Интелигентно извлекување на податоци

Key Features Key Features

Повеќе апликации и повеќе канали

Key Features Key Features

Ефикасна имплементација

Дознајте повеќе за IRISXtract™, обратете им се на нашите експерти.

Апликации за обработка на документи IRISXtract™

Развивме повеќе однапред дефинирани конфигурации IRISXtract™ за работа со одредени апликации. Дознајте како на наменските веб-страници за IRISXtract™.

Слични производи и решенија

Откријте различни производи и решенија од Canon кои исто така може да ги задоволат вашите потреби.

Не сте сигурни какви производи ви се потребни за вашето деловно работење?

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ