СОФТВЕР

PRISMAlytics Accounting

Едноставна и безбедна алатка заснована на Cloud што доставува податоци за печатењето во речиси реално време за брза наплата. Заштитете ја профитабилноста на вашето работење со податоци собрани од задачи, клиенти или оддели за точно следење на перформансите и наплата на трошоците.
Преземете брошура
AdobeStock

ОЗНАКА ЗА СТАТИЈА

Сигурни податоци за распределба на трошоците

Управувајте со трошоците безбедно и ефикасно со следење на податоците од вашите уреди со PRISMAsync.

Главни придобивки

 • Детални податоци за користењето

  Извезувајте податоци за издавање фактури на поединци, оддели или клиенти

 • Безбедно и достапно

  Информации за сметки засновани на Cloud

 • Едноставно користење

  Активирајте ја вашата претплата, не е потребна дополнителна ИТ-поддршка

 • Следење во реално време

  Детални информации од најнови извештаи

 • Безбеден мемориски простор на Cloud

  До 10 GB стандарден мемориски простор во PRISMA home

Дознајте повеќе за производот

Собирањето податоци за трошоците е клучно за профитабилноста на операциите за печатење, особено за оперативните менаџери кои работат на повеќе уреди и локации. Без разлика колку е голема или мала задачата, PRISMAlytics Accounting собира детални податоци за продуктивноста за да можете да го анализирате користењето, брзо да ги распределите трошоците на менаџерите за буџет и да им издадете фактури на клиентите. Овозможете брза и прецизна наплата на трошоците за вашето работење со оваа алатка за сметководство заснована на Cloud.

Собирање точни податоци

Издавајте фактури на корисници, оддели, групи или клиенти на едноставен начин. PRISMAlytics Accounting се интегрира во вашето производствено печатење, овозможувајќи сигурно следење и собирање податоци од уреди за производствено печатење со PRISMAsync.

Интуитивно и практично користење

Не е потребна дополнителна обука или ИТ-поддршка. Започнете со активирање на вашата претплата во PRISMA Home и добијте безбеден пристап до информации за сметки засновани на Cloud кога ќе ви бидат потребни.

Детални информации

Добијте ги сите потребни податоци за печатење, копирање и скенирање за побрза распределба на трошоците за користење и за залихи. Автоматски генерираните прегледи на сметките содржат детална анализа на корисниците, одделите и клиентите, со комбинирани извештаи на повеќе уреди.

PRISMAlytics Accounting_story-module

Контактирајте нè за да дознаете како PRISMAlytics Accounting може да ја поедностави наплатата на услугите за печатење.

Слични производи и решенија

Разгледајте ја целата палета на апликации за работни процеси и алатки за управување со печатењето врз основа на PRISMA.

 • PRISMAprepare Go

  Едноставно и ефикасно испраќање задачи преку практични работни процеси за производствено печатење во Cloud.

 • PRISMAprepare

  Подготвувајте и печатете документи побрзо, со автоматизирани задачи и напредни функции за поголема вредност за клиентите.

 • PRISMAdirect

  Централизирајте и поедноставете ги операциите за печатење за да овозможите поголема продуктивност и развој на вашиот бизнис.

ВИ ТРЕБА ПОМОШ?

Сакате да дознаете повеќе за PRISMAlytics Accounting?