PRISMAprepare

Благодарение на "сè-во-едно" софтверот PRISMAprepare, професионалците за печатење ќе можат да подготвуваат совршени документи на попродуктивен и профитабилен начин.

Придобивки

  • Комплетна подготовка на документи
  • Интуитивен и едноставен за користење
  • Компатибилен со сите печатачи со можност за сечење листови
  • Отворениот интерфејс ја максимизира флексибилноста
  • Функции кои ја зголемуваат продуктивноста
  • Дизајниран за максимизирање на профитабилноста

Детални карактеристики

Подетално разгледување на PRISMAprepare

"Сè-во-едно", подготвено решение


PRISMAprepare ги задоволува потребите на печатачите за предпечатење со едно решение со практичен екран. Од чистење на страници и подобрување на документи до проверување и коригирање на бои, како и подготвување на документи за поставување на хефталици, превиткување или правење дупки - ова "сè-во-едно" решение му овозможува на операторот дури и да подготвува документи за изработка на брошури или совршено спојување. Со задоволување на сите овие потреби, софтверското решение ја олеснува автоматизацијата на сите задачи кои се повторуваат, почнувајќи од подготовка на документи па сè до производство, овозможувајќи му повеќе слободно време на операторот за извршување на други задачи.

Навистина едноставно користење


Наградуваниот кориснички интерфејс "Ocean Style" го олеснува континуираното подготвување на импресивни документи. Интуитивниот екран за прегледување на задачи "тоа што гледате - тоа и добивате" (WYSIWYG) ви нуди контрола на најсложените задачи, речиси елиминирајќи ја потребата за повеќе проверки и намалувајќи го ризикот за грешки.

Флексибилни отворени стандарди


PRISMAprepare го користи отворениот PDF стандард. На тој начин можете да ги поедноставите работните процеси и да ги задржите системите со отворена архитектура. PRISMAprepare се основа врз Adobe PDF Library, поради што може многу брзо да се инсталира и да ви овозможи да се справите со поголеми и посложени задачи.

Практичен отворен интерфејс


PRISMAprepare може да воспостави интерфејс со најмногу 10 самостојни програми за Windows за обработка на PDF. Популарните апликации како Adobe Photoshop® се поврзуваат беспрекорно, овозможувајќи ви да вршите напредни уредувања и однапред подготвени задачи во други апликации, а потоа да ги вчитате вашите ажурирани документи во PRISMAprepare и да продолжите од таму каде што сте запреле.

Зголемете ја продуктивноста


PRISMAprepare помага во оптимизирање на продуктивноста преку подобрување на автоматизацијата, овозможувајќи отсекување и директно печатење на програмирани документи. Однапред снимените шаблони им овозможуваат на операторите да преснимуваат содржини со повлекување во "наменски фолдери" за да можат да создадат документи кои се подготвени за печатење. Новата функција што опфаќа создавање напредни споеви и корици на документи и подобрената VDP-функција за приспособување на печатењето ја зголемуваат разновидноста и продуктивноста на овој софтвер, кој сега нуди и изборна интеграција за складирање и завршна обработка (од Ultimate Bindery) во работниот процес. 

Максимизирајте го враќањето на инвестицијата


PRISMAprepare ги подобрува вашите профитни маржи преку побрзо извршување на задачите. Со значителното елиминирање на проверките на документите, можете да заштедите многу време во споредба со повеќето постоечки решенија за работни процеси - со што ќе можете да поставувате повеќе задачи и да ги подобрите вашите резултати. Автоматското флексибилно откривање на бои овозможува најпродуктивно разделување и спојување на страници во боја или црно-бели страници - овозможувајќи ви висококвалитетни резултати со помали трошоци.

Спецификации за производот

Дознајте повеќе за PRISMAprepare, неговите функции и можности.