РЕШЕНИЕ

Подобрете го канцелариското печатење со Fiery

Подобрете го квалитетот на печатење со решенијата за печатење на експертско ниво Fiery за работното опкружување. Fiery нуди практични производи за исклучителен квалитет на печатење и лесно користење, што ви овозможува да постигнете беспрекорна интеграција за вашите деловни потреби за печатење и испорачувајќи висококвалитетни и доследни резултати.
a work professional looking at laptop

ПРЕГЛЕД

Револуционизирајте го печатењето

Fiery е светски предводник во иновација на работното место и нуди најсовремени решенија за печатење дизајнирани да го усовршат вашето канцелариско доживување. Овие практични производи обезбедуваат исклучителен квалитет на печатење и извонредно лесно користење, автоматизирајќи ги рачните задачи и давајќи ви можност максимално да го искористите вашиот печатач.

Зошто Fiery?

 • Бои и обработка на слика

  Со најдобрите и најпрецизните бои веднаш по отпакувањето, Fiery обезбедува висококвалитетна завршна обработка и гарантира доследност на боите.

 • Продуктивност

  Автоматизирајте го и планирајте го производственото печатење. Лесно отпечатете завршени датотеки во канцеларијата и побрзо завршете повеќе работа.

 • Управување

  Со попрактични драјвери за печатач и поедноставни начини за приспособување на документите, управувањето со работните процеси е брзо и лесно.

 • Поврзување

  Fiery е компатибилен со постоечки системи за управување со печатењето, што го прави печатењето непречено, безбедно и едноставно.

РЕШЕНИЈА

Сервер Fiery

Изберете го серверот Fiery imagePRESS M20 за Canon imagePRESS C270/C265, со зголемена продуктивност и квалитет за да ги задоволите барањата на вашата компанија.

Бидете попродуктивни со печатење:

Големи или сложени документи од Microsoft Office
Многу различни кратки задачи во ограничено време
Документи со лого-ознаки, графики, бои во точки и фотографии, брзо и со прецизни и живописни резултати
Документи со мешавина од различни големини и видови хартија

Дознајте повеќе

Сакате да дознаете повеќе за решенијата Fiery за канцеларијата?

 • Fiery.com

  Откријте ја целосната понуда на производи и решенија Fiery.

 • Лист со податоци за M20

  Погледнете ги деталите за конфигурација и предностите на imagePRESS-серверот M20.

 • Квалификациски прашања за M20

  Дознајте дали imagePRESS-серверот M20 е правилното решение за вашите потреби за печатење.

 • Fiery во канцеларијата: Брошура

  Дознајте повеќе за тоа како Fiery може да го подобри канцелариското печатење.

 • Интеграција

  Добијте повеќе информации за поврзување на вашите сервери со вообичаени системи за управување со печатењето како што се uniFLOW, Equitrac, Papercut и многу повеќе.

 • Калкулатор за ROI

  Користете ја интерактивната е-книга Fiery за да видите како додавањето на сервер Fiery кон вашиот внатрешен печатач може да ви заштеди пари.

 • E-учење

  Добијте основни совети или станете експерт во решенијата Fiery преку онлајн курсевите за Fiery.

 • Дознајте повеќе и контактирајте со нашите експерти