УСЛУГИ

Услуги за инсталација од Canon

Two suited men with their backs to the camera gaze out through a large glass office building, with one pointing upwards.

Уреди што се подготвени за печатење и скенирање

За да добиете дополнителна практичност и ефикасност, започнете со професионално конфигурирање и испорака на нови уреди.

Менувањето на уредите може да предизвика време на чекање и доцнење во продуктивноста: старите уреди заземаат простор и корисниците не можат да ги искористат придобивките од новите уреди сè додека не се конфигурираат и активираат.

Услугата за инсталација на печатачи од Canon нуди услуги за инсталација на однапред конфигурирани печатачи од типот „приклучи и користи“ што ќе ја олеснат транзицијата. Канцелариските уреди се инсталираат брзо и лесно, а поставувањето мрежни печатачи го минимизира нарушувањето на работата и го забрзува искористувањето на придобивките.

Што нудиме

Подготовка на производите

Уредите се однапред конфигурирани според однапред добиените информации за корисничката мрежа и се темелно тестирани за да овозможат максимална ефикасност веднаш по испораката.

Испорака и достава

Вашите уреди ќе се достават на адреса по ваш избор и на однапред договорен датум.

Мрежно поврзување

Вашите уреди се поврзани во мрежа и тестирани за да се утврди дека функционираат правилно и дека се подготвени за употреба.

Можности

Професионална услуга

Нашиот тим за инсталација е максимално обучен за да може да ги подготви вашите канцелариски уреди според деловните потреби.

Професионален пристап

Нашите производи се темелно тестирани и подложени на проверка за квалитет за да се спречат проблеми при инсталацијата.

Докажани алатки за услуги

Нашиот персонал користи проверени и тестирани алатки за да спроведе ефикасно конфигурирање и инсталирање на вашите уреди од Canon.

Suited man perched on a rustic table beside a woman wearing a pink jacket writes on a sheet of paper next to an open laptop.
Брзо и непречено поставување со услугата за инсталација на печатачи од Canon.

Слични услуги и производи

Two women perch on long white desks alongside computers as they chat to three colleagues sitting in front of them.

Услуга за управување со уреди

Намалете го нарушувањето на работата на корисниците и зголемете ја ефикасноста - нашата проактивна услуга ќе ви помогне да управувате и да ги оптимизирате вашите уреди за печатење и скенирање од Canon.

A view into an office building at night, with the windows lit up in yellow and office equipment in silhouette.

Управувани услуги за печатење

Сите компании можат да ја зголемат продуктивноста и да ги намалат трошоците со решенијата за MPS од Canon.

Canon multifunction printer for offices, with scanner, copier and large colour touchscreen.

Повеќефункционални печатачи

Нашите повеќефункционални уреди се дизајнирани за максимална продуктивност и нудат едноставно печатење, скенирање, копирање и испраќање факс.

Оптимизирајте ги перформансите со деловните услуги што ги нуди Canon.

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ