УСЛУГИ

Услуга за управување со уреди

Two women perch on long white desks alongside computers as they chat to three colleagues sitting in front of them.

Сеопфатно и ефикасно управување со уредите

Намалете го нарушувањето на работата на корисниците и зголемете ја ефикасноста со нашата услуга за проактивно следење на уредите што ќе ви помогне да управувате и да ги оптимизирате вашите уреди за печатење и скенирање од Canon.

Секојдневното управување со печатачите може да ви одземе многу време, да им пречи и да биде непрактично за корисниците и да го оптовари вашиот тим за ИТ. Услугата за управување со уреди на Canon ќе го надополни вашиот стандарден договор за услуги и ќе ви овозможи поедноставно и поефикасно следење и управување со вашите уреди од Canon.

Што нудиме

Проактивно следење

Намалете го обемот на работа со тоа што ќе ѝ препуштите на компанијата Canon да ги следи нивоата на тонер, известувањата за грешки и отчитувањата, вклучувајќи и автоматизирано обновување на потрошните материјали.

Системски ажурирања

Бидете во тек со далечинските ажурирања на системот и апликациите, вклучувајќи и пристап до нови функции за уредите преку ажурирање на платформата.

Професионална поддршка

Овозможете беспрекорно функционирање во секое време со професионалната поддршка за вашиот уред, вклучувајќи и пристап до нашиот портал за самостојно услужување и далечинска поддршка.

Можности

Професионална услуга

Нашиот тим за поддршка е максимално обучен за да ви обезбеди висока ефикасност од вашите уреди од Canon.

Професионален пристап

Добијте комплетна и сеопфатна услуга за ефикасно одржување и поддршка за вашите уреди.

Докажани алатки за услуги

Нашиот персонал користи проверени и тестирани алатки за да ви овозможи доследни високи перформанси од вашите уреди.

Overhead shot of two women and a man examining architectural drawings, with a model of a building, coffee mug and open laptop on the table.
Овозможете полесно и поефикасно управување и следење на уредите.

Слични услуги и производи

A view into an office building at night, with the windows lit up in yellow and office equipment in silhouette.

Управувани услуги за печатење

Сите компании можат да ја зголемат продуктивноста и да ги намалат трошоците со решенијата за MPS од Canon.

Woman in grey jumper leans hands on table, chatting with a bald man and a woman wearing a green cardigan who sit in front of a laptop, tablet device and phone.

uniFLOW Online

Обновете ја контролата врз деловното печатење за да ги намалите трошоците и да обезбедите усогласеност.

Canon multifunction printer for offices, with scanner, copier and large colour touchscreen.

Повеќефункционални печатачи

Нашите повеќефункционални уреди се дизајнирани за максимална продуктивност и нудат едноставно печатење, скенирање, копирање и испраќање факс.

Пронајдете го соодветното решение за вашето деловно работење.

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ