УСЛУГИ

Поддршка за софтвер што ја нуди Canon

Four office workers stand in pairs chatting next to an open laptop computer, with two gesturing with their hands.

Добијте повеќе од вашата инвестиција во софтвер од Canon

Максимизирајте ја вашата инвестиција во софтвер од Canon со пристап до најновите ажурирања, надградби и до стручната техничка поддршка од управувањето со софтвер што го нуди Canon.

Поради иновативните технологии и трендовите во податоците, како што се обработката преку Cloud и AI, потребно е поголемо искуство за да целосно се искористи тоа што го нуди софтверот. Услугата за поддршка на софтвер што ја нуди Canon ви овозможува да ги искористите технолошките придобивки и да ги минимизирате нарушувањата во софтверот, така што можете да бидете сигурни во вашите деловни процеси.

Што нудиме

Подготвување за иднината

Заштитете ја вашата инвестиција во локален софтвер со загарантиран пристап до нови софтверски изданија.

Одржување

Зголемете ја сигурноста со пристап до изданија за одржување на софтверот, вклучувајќи безбедносни ажурирања, крпенки и поправки за грешки.

Услуги на одделот за помош

Сеопфатно управување и поддршка за настани, инциденти и барања поврзани со софтвер.

Поддршка

Практична далечинска дијагностичка поддршка за настани и инциденти, пријавени во одделот за помош.

Решавање

Брзо далечинско решавање на настани или инциденти преку услугата за поддршка на софтвер што ја нуди Canon.

Ескалација

За проблемите е задолжен стручниот тим за развој на софтвер кога е потребна помош при решавањето проблеми.

Можности

Глобална поддршка

Поддршката за софтвер што ја нуди Canon е достапна во регионот EMEA и во остатокот од светот за да ви понуди поддршка каде и да се наоѓате.

Обучени технички лица

Нашите искусни и темелно обучени технички лица за софтвер постојано одат на обука за да бидат во тек со трендовите.

Далеку над очекувањата

Услугите за проактивно следење и за поддршка на управувањето со апликации се достапни за дополнителна поддршка.

Woman wearing a mustard jacket uses a tablet device to explain something to another woman as they check IT equipment.

Поддршка во секое време

Дознајте повеќе за нивоата на софтверска поддршка од Canon со нашите локални и онлајн решенија.

Кликнете овде за да преземете

Support, when you need it
Дознајте како услугите за поддршка на софтвер што ги нуди Canon овозможуваат непречено деловно работење.

Поврзани производи

A woman points out something to a colleague leaning over her as a team sits round a desk working at their computer screens.

uniFLOW Online

Обновете ја контролата врз деловното печатење за да ги намалите трошоците и да обезбедите усогласеност.

Computer screen with white background and ‘Therefore’ logo in grey lettering with three bright green dots in and around the letter O.

Therefore

Складирајте, управувајте, обработувајте и пристапувајте до безбедни информации на едноставен начин - од секоја локација и во секое време.

Close-up of a woman’s hand holding a red pen and pointing to a large computer screen made up of pie charts and graphs.

Деловен софтвер

Поедноставете ја обработката, подобрете ја продуктивноста и зголемете ја безбедноста со нашите софтверски решенија.

Издвојте се од другите со користење на деловните услуги што ги нуди Canon

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ