СОФТВЕР

Cloud Workspace Collaboration -
автоматизација на процеси

Компаниите се обидуваат да постигнат брза дигитална трансформација и поголема ефикасност во управувањето и обработката на информациите. Со софтверот за автоматизација на процеси, што е дел од решенијата Cloud Workspace Collaboration на Canon, моќта е во ваши раце.
Преземете брошура
НАМЕНСКА АПЛИКАЦИЈА ЗА МОБИЛНИ УРЕДИ И ТАБЛЕТИ

НАМЕНСКА АПЛИКАЦИЈА ЗА МОБИЛНИ УРЕДИ И ТАБЛЕТИ

Соработувајте од која било локација

Снимајте документи, започнувајте деловни процеси и веднаш пронајдете ги потребните информации без оглед дали вашата работа е во канцеларија, дома или во движење.

Главни придобивки

  • Структурирајте и заштитете ги вашите информации

  • Оптимизирајте ги деловните процеси

  • Намалете го обемот на работа со автоматизација

  • Интегрирајте ги информациите од хартија и дигитално

  • Овозможете ефикасно далечинско работење

  • Пронајдете ги потребните информации на едноставен начин

Како може софтверот Cloud Process Automation да ѝ помогне на вашата компанија?

Управувањето со брзорастечкиот обем на доверливи информации и важни деловни документи брзо станува приоритет за компаниите независно од нивната големина.

Решенијата за управување со информации може да бидат сложени за имплементација, интеграција и одржување, но софтверот Cloud Process Automation на Canon ги решава сите проблеми. Тој целосно функционира во Cloud, доаѓа претходно конфигуриран за популарните деловни процеси и е подготвен за употреба за неколку минути.

Практичната платформа ви овозможува да ги снимате, создавате, управувате и складирате сите ваши деловни информации на едно место. Ќе можете веднаш да ги пронајдете, безбедно да пристапите и да ги обработите вистинските информации од која било локација, што ќе има огромно влијание врз вашата услуга за корисници и врз внатрешните процеси.

Поврзете ја со вашите повеќефункционални уреди или мрежни скенери од Canon преку едноставен волшебник. Користете ја на компјутер за да снимате дигитални датотеки или скенирајте со помош на мал повеќефункционален уред или скенер за документи.

Поедноставете го скенирањето и индексирањето документи со практичното скенирање со едно копче и централизираниот редослед на скенирање што е достапен од секоја локација

Користете однапред конфигурирани процеси или создавајте сопствени процеси согласно вашите деловни потреби и претворете ги вашите информации во стратешки ресурси.

Подобрете ја безбедноста и усогласеноста на информациите

Чувствителните документи се класифицираат и индексираат по автоматското снимање и извлекување на соодветната содржина во согласност со специфичните процеси со документи.

Соработката се подобрува благодарение на дигиталните работни процеси за одобрување и целосно структурираните и индексирани бази на податоци.

Безбедноста и усогласеноста на содржините се подобрува со напредните правила за задржување и усогласеност, што може лесно да се воспостават во текот на целиот животен циклус на документите.

Заборавете на грижите со решението проверено од независни експерти за безбедност кои потврдуваат дека тоа овозможува усогласување со барањата за заштита на податоците, како што е регулативата на ЕУ за заштита на податоците (GDPR).

Паметно снимање

Внесете ја интелигенцијата во вашиот уред за скенирање: овозможете му да го прочита, препознае, да ве предупреди доколку има проблеми со документот и да го испрати до соодветниот оддел.

Поедноставно скенирање и индексирање на документи преку скенирање со едно копче и ред на чекање за централизирано скенирање достапен од која било локација за поедноставна употреба на сложените работни процеси за снимање во вашата организација, без потреба од обука.

Достапно директно од екранот на imageRUNNER ADVANCE / DX и на мрежните скенери или користете го на компјутер за снимање дигитални датотеки и за скенирање со помош на MFD или скенери за документи компатибилни со TWAIN.

Безбедна и дигитална архива

Заштитете ги вашите податоци во дигитална архива заснована на Cloud и сместена во Microsoft Azure, што ви обезбедува највисоко ниво на безбедност и услуга и ви овозможува да пристапувате до вашите податоци во секое време и од која било локација на безбеден начин.

Наоѓајте документи на едноставен начин врз основа на нивните метаподатоци или содржини, без разлика на тоа каде се зачувани во системот. Безбедната соработка во реално време со паметна контрола на промените им овозможува на вработените да работат заедно и сигурно на најновите документи.

Зголемете ја продуктивноста со автоматизација на административните или основните деловни процеси што одземаат многу време и добијте можност за нивно понатамошно анализирање и оптимизирање.

Важни функции

Интегрирано и сеопфатно решение

Вклучува паметно снимање и безбедна дигитална архива, претходно интегрирана со еднократно пријавување од централен портал што овозможува управување со корисниците и споделување информации.

Претходно конфигурирани апликации

Користете ги претходно конфигурираните апликации (одобрување фактури, дигитализација на одделот за човечки ресурси или управување со договори), проширете ги или создадете целосно нови со оваа отворена платформа

Решение засновано на Cloud со можност за проширување

Наменети за компании од сите големини, тие може лесно да се прошират со растот на вашата организација или можете да имплементирате нови апликации за различни оддели.

Моќни работни процеси

Почнувајќи од снимањето па сè до управувањето со документи, можете да ги автоматизирате вашите процеси и да го намалите времето потребно за нивно завршување, да ја зголемите точноста и да ја подобрите видливоста и можноста за следење.

Брзо снимање податоци

Со функции како што се автоматско препознавање документи, скенирање и проверка на пасоши или лични карти и технологии за компресија и IRIS™ OCR, можете брзо и ефикасно да ги обработувате и индексирате сите ваши документи.

Пристап до информации во реално време

Со сите ваши податоци во безбедниот Cloud, можете брзо и лесно да ги преземете сите датотеки кога ќе ви бидат потребни, од која било локација - вашите информации се движат со вас!

Контактирајте со нас доколку имате повеќе информации и прашања

Слични производи и решенија

Не сте сигурни кој производ ви е потребен за вашето деловно работење?