HR Digitisation is reimagining Human Resources for a digital world

HR дигитализација

Подготовка на Човечки Ресурси за дигиталниот свет

Динамичниот HR тим е од витално значење за успехот. Но, рачната обработка на хартиените работнички датотеки е напорна – чинејќи ве време и пари.

Рачните HR работни процеси за документите го забавуваат вашиот бизнис, додека хартиените архиви се скап и неефикасен начин на складирање на информации за персоналот.

Придобивки од HR дигитализацијата

Benefits Benefits

Скратете ги оперативните трошоци

Заштедете пари со рационализирање и дигитализирање на работните процеси

Benefits Benefits

Подобрете ги времињата на одзив

Помогнете му на HR персоналот да работи побрзо и подобро со автоматизирање на процесите

Benefits Benefits

Подобрете ја прегледноста

Добијте повеќе аналитички податоци и увид во проблемите и HR податоците

Benefits Benefits

Постигнете усогласеност

Зацврстете ја безбедноста со централизирање на складирањето на податоците за вработените

Демонстрација на моќта од ослободувањето од користење хартија

Demonstrating the power of going paperless with Canon’s HR Digitisation
Управувачот со човечки ресурси од Canon ни овозможи алатки и функционалности за да го преобразиме начинот на кој работиме.

Marco Trucchia

Директор за човечки ресурси, Canon Italy

Предизвикот

HR тимот на Canon од Италија трошеше премногу време и пари при обработката на хартиени документи и сакаше да пронајде побрз начин за управување со податоците за вработените. Освен што го оттргнуваше вниманието на персоналот од поважните задачи, рачната обработка на 900 датотеки за персоналот го направи HR отсекот бирократски центар на трошоците.

Demonstrating the power of going paperless with Canon’s HR Digitisation
HR Digitisation is a fast and flexible way to manage employee information digitally

Решението

Компанијата сфати дека одговорот на овој проблем беше управувачот со човечки ресурси од Canon, брз и флексибилен систем за обработка на документите кој му овозможува на персоналот дигитално да управува со информациите за вработените.

Придобивки

Со конвертирањето на хартиените документи во дигитален формат, HR отсекот го скрати административното време за 15% – зголемувајќи ја продуктивноста и еланот. Аналитичките и безбедносните функции на системот исто така му дадоа на тимот повеќе контрола врз податоците – помагајќи му да ги ажурира и да ги усогласи записите.

HR Digitisation’s analytic and security features gave the team more control over its data

Откријте како HR дигитализацијата може да го трансформира вашиот бизнис.


РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Како функционира

Заштедете време и пари со нашите иновативни дигитални HR алатки

Слични решенија