Digital Mailroom is a faster, smarter way to handle mail.

Дигитална просторија за електронски пораки

Побрз и поефикасен начин за управување со поштата.

Без вистинскиот систем, подредувањето на поштата одзема време, подлежи на грешки и не ви овозможува да дознаете кој ја видел поштата и кога.

Дигиталната просторија за електронски пораки овозможува сите дојдовни пораки автоматски да се снимаат, идентификуваат, потврдат и да се испратат со релевантните податоци за индексот кон вистинските системи или луѓе.

Предностите од дигиталната просторија за електронски пораки на Canon

Benefits Benefits

Заштедете пари

Подобрете ја ефикасноста и намалете го отпадниот материјал

Benefits Benefits

Одговарајте побрзо

Поефикасната обработка на поштата ви помага да обезбедите подобра услуга кон клиентите

Benefits Benefits

Подобрете го споделувањето

Овозможете им на вашите работници лесен пристап до поштата, каде и да се

Benefits Benefits

Обезбедете ја вашата пошта

Создајте побезбеден начин на ракување со доверливите информации

Истражувајќи ја просторијата за електронски пораки од иднината

Exploring the digital mailroom of tomorrow
Ова решение ја подобри работната продуктивност и го зголеми нашиот одзив кон клиентите.

Alan Watson

Менаџер за односи, Aegon UK

Предизвикот

Меѓународната компанија за животно осигурување, пензија и управување со средства Aegon бараше побрз начин за обработка на поштата во рамките на компанијата и нивните 2 милиони клиенти во Велика Британија. Освен што беше скап и напорен, неефикасниот систем за обработка на поштата на Aegon имаше влијание и врз услугата кон клиентите.

Critical Document Governance ensures that critical documents are sent to the right place at the right time
Our Digital Mailroom solution streamlined and automated key workflows

Решението

Користејќи пристап во повеќе фази, му помогнавме на Aegon да ја преобрази неговата технологија за обработка на поштата преку имплементирање на нашето решение за дигитална просторија за електронски пораки. Нашата цел беше да ги рационализираме и автоматизираме клучните работни процеси, а притоа да ја централизираме обработката на поштата и складирањето во нов наменски објект.

Придобивки

Ова решение доведе до 50% побрза обработка на поштата, ги преполови трошоците за работна сила и доведе до вкупна заштеда на трошоците од 25% со намалување на печатењето и складирањето хартија. Покрај тоа што го зголеми задоволството кај клиентите со намалување на времето на одзив, новиот систем му даде на Aegon целосна контрола врз процесите и ги намали ризиците од усогласеноста.

Our Digital Mailroom new system gave Aegon full process control and reduced compliance risks.

Дознајте како дигиталната просторија за електронски пораки може да го преобрази вашето деловно работење.


РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Како функционира

Подобрете го начинот на кој работите со инвестирање во дигиталната просторија за електронски пораки.

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Слични решенија