State-of-the-art technology that ensures you create a masterpiece every time.

Печатење фотографии и фина уметност

Најсовремена технологија што ви овозможува да создавате ремек-дела во секое време.

На пазар каде квалитетот е од суштинско значење, единствениот начин да останете пред конкуренцијата е да печатите уметност со неверојатни детали, бои и прецизност.

Нашата технологија ви овозможува да ги задоволите најпрефинетите потрошувачи со тоа што нуди доследен и ненадминат квалитет на слика, ја зголемува продуктивноста и ги намалува трошоците.

Придобивки од печатењето фотографии и фина уметност

Benefits Benefits

Истакнете се на пазарот

Зголемете ја ексклузивноста преку печатење материјали со ненадминат квалитет

Benefits Benefits

Придобијте повеќе работа

Понудете нови врвни услуги за печатење и опции за завршна обработка

Benefits Benefits

Подобрете ги вашите маргини

Печатете уметност со висок квалитет и голема ефикасност

Benefits Benefits

Инспирирајте ги префинетите потрошувачи

Создавајте работни процеси во кои боите се од суштинско значење со сигурна контрола на квалитет

Усовршување на уметноста на дигиталното печатење

The power to produce more high-quality work much faster.
Сега имам моќ да создавам повеќе висококвалитетни дела на многу побрз начин

Martin Parr,

Фотограф

Предизвикот

Светски познатиот фотограф Martin Parr длабоко верува во моќта на печатените материјали – и како врвен израз на неговата уметничка замисла и како извор на приход. За да добие поголема контрола врз квалитетот, трошокот и брзината на печатење на неговите дела, Martin одлучи да ја надгради својата технологија за самостојно печатење.

The power to produce more high-quality work much faster.
Canon imagePROGRAF large format printer delivers outstanding image quality even at high speeds

Решението

По темелно пребарување на пазарот, Martin инвестираше во печатач за големи формати imagePROGRAF од Canon, кој нуди извонреден квалитет на слика дури и при големи брзини. Бидејќи тој користи фотоапарат Canon 5DS-R беа избегнати проблеми при репродукцијата предизвикани од конвертирање слики меѓу уреди од различни брендови.

Придобивки

Со удвојување на брзината на печатење, Martin може да работи на неколку проекти одеднаш и може да поставува привремени уметнички изложби каде што снима, уредува и печати слики во период од неколку часови. Освен зголемувањето на приходот и намалувањето на трошоците за давање работа на надворешни субјекти, преминувањето на дигитални уреди му овозможи на Martin да посвети повеќе време на подобрување на своите печатени материјали.

Going digital allowed Martin to spend more time perfecting his prints.

Инспирирајте ги потрошувачите и развивајте го вашето деловно работење со инвестирање во технологија што одново ги дефинира границите на квалитетот на дигиталното печатење.


РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Како функционираКлучни решенија

Print in stunning quality with this range of high-performance wide format printers

imagePROGRAF-PRO

Печатете со неверојатен квалитет користејќи го овој избор на печатачи за широки формати со високи перформанси, кои нудат извонредна палета на бои и прецизност какви што се потребни во најдинамичните опкружувања за графичка уметност.

Arizona

Наградуваната серија Arizona со своите разновидни UV печатачи со рамно лежиште, способни за справување со широк опсег на иновативни апликации на груби и флексибилни медиуми, нуди неверојатен квалитет на печатење, дури и при големи брзини.
Versatile UV flatbed printers capable of handling a wide range of innovative applications
Откријте ја уметноста на успехот со инвестирање во нашите револуционерни алатки за дигитално печатење.