Go digital for a more dynamic approach to creating transactional mail.

Трансакциски комуникации

Преминете на дигитална технологија за подинамичен пристап кон поштата со трансакции.

Напредокот во анализата на податоци и дигиталното печатење може да ја зголеми ефикасноста на вашата пошта со трансакции преку комбинирање на податоците од фактури со рекламната содржина.

Ова ви овозможува да го подобрите брендирањето, вкрстената продажба и зголемената продажба во еден документ наместо преку засебно испраќање на пошта.

Придобивки од нашите решенија за трансакциски комуникации

Benefits Benefits

Направете ја поштата поприлагодена

Фокусирајте ги документите со трансакции на поединечни приматели

Benefits Benefits

Зголемете ја промотивната вредност на поштата

Печатете брендирани документи кои се поврзуваат со кампањи во повеќе медиуми

Benefits Benefits

Намалување на времето и трошоците за печатење

Добијте висококвалитетно печатење во боја на побрз и поекономичен начин

Benefits Benefits

Комуницирајте поефективно

Печатењето во боја ги пренесува информациите на појасен начин

Откривање на поживописна иднина

Case study 1
На нашите потрошувачи сега им нудиме сеопфатно решение за управување со комуникациите со потрошувачите.

Tony Plummer

Управен директор за Обединетото Кралство, Stralfors

Предизвикот

Stralfors е меѓународен испорачувач на комуникации со потрошувачи основан во Шведска, кој сакаше да печати висококвалитетна пошта на потрошувачите на побрз и поекономичен начин. Иако прилагодените комуникации беа клучни за неговата понуда на услуги, Stralfors беше ограничен од својата еднобојна технологија со тонер.

Case study 1
Case study 2

Решението

Следејќи го нашиот совет, Stralfors инвестираше во ColorStream, инк-џет печатач во боја со високи перформанси. Освен тоа што го интегриравме уредот за да избегнеме нарушување, ние одржавме и дводневна програма за обука со цел да ѝ помогнеме на компанијата да ги разбере неговите можности за управување со бои.

Придобивки

Stralfors придоби повеќе работа со подобрување на квалитетот на поштата на потрошувачите што ја печати, а притоа ги оптимизираше трошоците и понуди поголем опсег за прилагодување. Разновидните опции на ColorStream исто така отворија нови можности за приход, како печатење на купони и ваучери.

Case study 3

Откријте како максимално да ја зголемите ефикасноста на поштата со трансакции и како да ги намалите трошоците


РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Како функционираКлучни решенија

The ColorStream 6000 is ideally suited to mail, publishing and commercial applications.
ColorStream 6000
ColorStream 6000 е машина за инк-џет печатење со разновидни опции и мрежа што нуди неверојатен квалитет на печатење, брзина и ефикасност во широк опсег на медиуми, која е идеална за печатење пошта, издавање и за рекламни цели.
VarioPrint i300
VarioPrint i300 е иновативна машина за инк-џет печатење големи количини во боја со механизам за снабдување со листови и нуди комбинација од големата продуктивност на инк-џет технологијата, разновидни опции за сечење хартија и флексибилност за медиуми.
An innovative, high volume colour inkjet sheet-fed press
Take colour printing to the next level with this high performance digital press
imagePRESS C10000VP
Добијте печатење во боја на повисоко ниво со оваа дигитална машина со високи перформанси која нуди исклучителен квалитет, продуктивност и разновидни опции со брзина од 100 стр./мин. за различни апликации.
VarioStream 4000
Серијата VarioStream 4000 е едноставна за ракување и интегрирање со други работни процеси и се одликува со флексибилни еднобојни печатачи со континуирано снабдување кои нудат квалитет, брзина и сигурност за опкружувања на кои им е потребно печатење во голем обем.
Flexible continuous feed monochrome printers that offer the quality, speed and reliability
Ослободете ја моќта на печатењето за да создадете поефективна пошта со трансакции.