Canon Backpack BP10

Canon Backpack BP10

Идеален за патувања, авантури и викенди - овој дискретен и стилски ранец од Canon е дизајниран да го носи вашиот комплет опрема со фотоапарат и личните работи на безбеден и удобен начин.

Canon Backpack BP10

Носете ја секојдневната DSLR опрема и други производи на безбеден начин

Овој официјален ранец од Canon е стилски, цврст и практичен за носење и се одликува со заштита од дожд за да можете во него безбедно да носите DSLR фотоапарат, 2 објективи, статив и дополнителна опрема, како и таблет-уред и личните предмети – сето тоа во еден ранец

Погледни целосни спецификации

Погледнете ги сите функции

Дознајте детални спецификации за ранецот BP10 од Canon

  • 30 cm x 18 cm x 42 cm
  • Ранец со заштита од дожд
  • 1 DSLR фотоапарат*, 2 објективи*, дополнителна опрема и општ простор за складирање
  • Преграда за таблет-уред
  • Црна и црвена боја во внатрешноста

Погледни целосни спецификации

Canon Backpack BP10

Поврзани производи