Canon Backpack BP10
Спецификации

Димензии (Ш x Д x В)

32 x 19 x 42 cm

Главни материјали

Полиестер и PU

Боја

Сива

Детални спецификации

Други карактеристики

Може да се користи како рачен багаж во авион

Да 1

Препорачан капацитет за фотоапарати

1x DSLR + максимум 2x објективи/блицови2

Простор за лични работи

Голема преграда за лични работи, горен отвор на преклопување. Секундарна преграда со патент и разделници за фотоапарат.
2 прегради за SD мемориски картички со простор за дополнителна опрема.
2 странични џеба.

Преграда за таблет-уред

Да, таблет-уред до 9,7"

Zippable inner Pocket

Да

Прилагодливи разделници

Да

Отстранлива лента

Не

  1. Врз основа на ограничувањето од 45 x 25 x 56 cm (ШxДxВ), секогаш консултирајте се со авиокомпанијата пред летот
  2. Пресметано со користење на EOS DSLR од основна или средна класа