bridge camera photography

Хибридни фотоапарати

Фотографирајте сè почнувајќи од извонредно широкоаголни пејзажи па сè до прекрасни телефото снимки од дивината со неверојатна острина.

Доловете ги сите детали со моќен зум

Бидете сигурни дека ќе добиете најдобри перформанси при фотографирање со широк агол или максимален зум со еден од најмалите и најмоќните објективи со оптички зум што се достапни. Интелигентната стабилизација на слика гарантира оптимални резултати, без разлика дали фотографирате при слаба осветленост или во движење.

powerful bridge camera zoom

Извонредни детали и креативна слобода: дознајте повеќе за палетата на 4K-фотоапарати од Canon

Дознајте повеќе

powerful zoom lenses

Следете го субјектот додека зумирате

Дивите животни и спортските ѕвезди ретко стојат мирно – помошта за обликување на кадарот при зумирање ви помага да ги следите. Притиснете копче и фотоапаратот ќе изврши брзо оддалечување за да можете повторно да го лоцирате вашиот објект, а ќе зумира назад во моментот кога ќе го отпуштите копчето.

Погледни видеозапис

Преземете контрола со сигурност

Истражете го вашиот ентузијазам за фотографирање со избирање поставки за параметри како решетка, брзина на бленда, баланс на белата боја и ISO. Користете напредни рачни функции за снимање за да ја преземете контролата додека снимате видеоснимки.

zoom framing assist

Фотографирајте удобно и во подолг временски период

За фотографирање со голем оптички зум е потребна поголема стабилност. Затоа го споивме обемното истражување и искуството на Canon од EOS DSLR фотоапаратите и создадовме ергономски држач кој овозможува удобно фотографирање и во подолг временски период.

high optical zoom

Споделувајте на едноставен начин и снимајте далечински преку Wi-Fi

Споделете ги вашите дела преку Wi-Fi со динамички NFC кој ви овозможува да се поврзете и да споделувате со компатибилни паметни уреди, со само еден допир. Снимајте одлични снимки од животот во дивината или автопортрети со функцијата за безжично далечинско фотографирање преку апликацијата Canon Camera Connect.

shooting with wi fi
canon camera accessories

Зголемете ја креативноста

Разиграјте ја вашата креативност со обемната палета на изборна дополнителна опрема, вклучувајќи електронски визир со висока резолуција и EOS Speedlite блицови.

Уживајте во слободата на патување со лесен товар

Со DSLR фотоапаратите треба да ги носите сите овие објективи за да го имате на располагање истиот опсег на зумирање што го нудат компактните хибридни фотоапарати од Canon.

light travel camera

Добијте инспирација, пријавете се веднаш

Не пропуштајте ги никогаш најновите понуди од Canon, совети и водичи, вести и покани за локални настани.

Пријавете се веднаш

Сите функции не се достапни кај сите фотоапарати.