A man holding EOR R6 Mark II with RF lens and a mic taking a video.

4K-ФОТОАПАРАТИ БЕЗ ОГЛЕДАЛО, 4K DSLR-ФОТОАПАРАТИ И КОМПАКТНИ 4K-ФОТОАПАРАТИ

Дознајте какви придобивки нудат 4K-видеозаписите и пронајдете го најдобриот 4K-фотоапарат од Canon за вас.

Што е 4K?

Повеќе детали и повеќе простор за раскажување на вашата приказна. Благодарение на најсовремените CMOS-сензори на Canon, 4K-видеозаписите ги доловуваат вашите спомени со најживописни бои досега и со 4 пати поголема резолуција од Full HD. Видеозаписите со 4K Ultra High-Definition се моќен и флексибилен следен чекор во начинот на кој раскажувате приказни.

Придобивки

Разбудете го 4K-режисерот во вас и збогатете го вашето креативно портфолио со 4K-видеозаписи.

 • Исполнете го екранот со детали

  4K-видеозаписите нудат 4 пати поголема резолуција од 1080p Full HD и ја искористуваат целата ширина на сензорот на камерата за да создадат живописно доживување.

 • Доловете ги движењата

  4K-резолуцијата ги доловува подвижните предмети со неверојатна прецизност и ви овозможува да создавате извонредно јасни забавени движења во обработката по снимањето.

 • Отсекувајте, зумирајте и поместувајте

  Со 4K-резолуцијата добивате креативна слобода за зумирање, поместување и отсекување на сликата кај вашите снимени содржини до 200% без загуби во квалитетот.

 • Создавајте слики од видеозаписите

  Видеозаписите снимени во 4K може да се искористат за генерирање фотографии со 8,8 мегапиксели. Треба само да го одредите кадарот во самиот фотоапарат или за време на обработката по снимањето.

 • Уживајте во креативна слобода

  Снимајте во 4K-резолуција за да добиете уште подетални видеоснимки со Full HD-резолуција, за да ја импресионирате вашата публика.

 • Споредете ги видеоснимките во 4K со видеоснимките во Full HD

  Снимајте прекрасни и многу пореалистични детали со видеоснимките во 4K во споредба со видеоснимките во Full HD. Погледнете ја разликата помеѓу видеоснимките во 4K и видеоснимките во Full HD подолу.

  4K

  HD

  4K-фотоапарати без огледало

  4K-видео со извонредна резолуција и најнови напредоци во фотографирањето - сето ова е достапно кај нашите 4K-фотоапарати без огледало.

 • Фотоапарати без огледало

  EOS R100

  Создајте совршени спомени во извонреден квалитет со интуитивниот фотоапарат EOS R што е секогаш подготвен.
 • Фотоапарати без огледало

  EOS R50

  Снимете ги вашите најдобри содржини со овој фотоапарат без огледало EOS R, од остри фотографии до 4K-видеоснимки и проследување во живо. Сè во еден наменски уред.
 • Фотоапарати без огледало

  EOS R8

  Преминете на фотографии и видеозаписи во формат за целосна слика и остварете ги вашите креативни амбиции.
 • Фотоапарати без огледало

  EOS R6 Mark II

  Фотографии или видео, акција или портрет - комбинацијата од перформанси и квалитет на слика што ја нуди EOS R6 Mark II ви овозможува да бидете максимално креативни
 • Фотоапарати без огледало

  EOS R7

  Истражете ја дивината со фотоапарат што нуди неверојатна брзина и квалитет на слика во преносливо APS-C-куќиште дизајнирано за иднината.
 • Фотоапарати без огледало

  EOS R10

  Преземете ги следните чекори во фотографирањето и снимањето со фотоапаратот без огледало EOS R што е дизајниран со сензор со големина APS-C.
 • Фотоапарати без огледало

  EOS R3

  Со брзина како суштинска карактеристика, ова е фотоапарат без огледала што го чекаа професионалните фотографи за спорт, вести и диви животни.
 • Фотоапарати без огледало

  EOS R5

  Променете ја вашата перспектива за фотоапаратите без огледало. Беспрекорните перформанси на EOS R5 ќе го подобрат начинот на кој фотографирате и снимате.
 • Фотоапарати без огледало

  EOS R6

  Без разлика што фотографирате и како фотографирате, EOS R6 ќе ви овозможи да бидете креативни на начини што никогаш досега не сте знаеле дека постојат.
 • Фотоапарати без огледало

  EOS M50 Mark II

  Создадете висококвалитетна содржина за вашата публика и внесете го својот креативен стил во сликите, видеоснимките или проследувањето во живо.
 • Фотоапарати без огледало

  EOS RP

  Мал, лесен и интуитивен фотоапарат без огледало за целосна слика што е дизајниран за секојдневно фотографирање и фотографирање при патувања.
 • Фотоапарати без огледало

  EOS R

  Фотоапарат без огледало за целосна слика кој отвора нови креативни можности за фотографите и снимателите.
 • 4K DSLR-фотоапарати

  Преминете на ново ниво на креативна контрола и снимајте неверојатни 4K-видеозаписи со професионален DSLR-фотоапарат.

 • DSLR-фотоапарати

  EOS 90D

  Максимално опремен DSLR-фотоапарат што овозможува доближување до целта, побрзо фотографирање и снимање извонредни слики со 32,5 мегапиксели.
 • DSLR-фотоапарати

  EOS 850D

  Преземете го следниот чекор во креативната контрола за да снимате фотографии со прекрасни детали и неверојатни 4K-видеоснимки со помош на лесен DSLR-фотоапарат со различни опции за поврзување што ќе ве инспирира и ќе го награди вашиот труд.
 • DSLR-фотоапарати

  EOS-1D X Mark III

  Животот е полн со неповторливи моменти. Доловете повеќе такви моменти со EOS-1D X Mark III и раскажете ја вашата визуелна приказна на светот.
 • DSLR-фотоапарати

  EOS 250D

  Најлесниот DSLR-фотоапарат во светот со подвижен екран1, опремен со Canon Digic 8 и функции за снимање 4K-видео и креативна помош.
 • DSLR-фотоапарати

  EOS 5D Mark IV

  Без разлика што фотографирате, бидете сигурни дека ќе добиете беспрекорен квалитет на слика и моќни професионални перформанси.
 • Компактни 4K-фотоапарати

  Раскажете ја вашата приказна во извонредна 4K-резолуција со фотоапарат со џебна големина.

  A LEGRIA GX10 camcorder on a tripod with colourful background

  4K-видеокамери

  Напредна технологија и обемна креативна контрола вградени во видеокамера што е практична за користење и може да се држи во една рака.

  Поддршка

  Преземајте драјвери, фирмвер и упатства и добијте пристап до онлајн техничка поддршка, ресурси и решавање проблеми за вашиот фотоапарат од Canon.
  ПРОНАЈДИ