01-m50 hero

Напис

EOS M50 - бидете први

Пет неверојатни луѓе, пет неверојатни видеозаписи - еден одличен фотоапарат со неограничени креативни можности


Одиме зад објективот за да дознаеме што сè може да направи компактниот фотоапарат без огледало EOS M50 4K од Canon. Овие пет револуционери се меѓу првите кои ќе ги откријат неговите можности - дали сте вие следните?

„НАВИСТИНА САКАВ ДА НАПРАВАМ САЛТО НАНАЗАД ПОКРАЈ ПИЈАНОТО ТУКА…“

„ОВА ГО БАРАВ ЦЕЛ ДЕН… ОВА Е НАЈДОБРИОТ ПОГЛЕД КОН ПАРИЗ! “

„ЌЕ СЕ ОБИДАМ ДА НАЈДАМ ЧАМЕЦ, ПА ДА ВИДИМЕ КОЛКУ ДАЛЕКУ ЌЕ ОТПЛОВАМ - МНОГУ ВОЗБУДЛИВО! “

„НАЈВАЖНИОТ МОМЕНТ НА ОВАА МАЛА АВАНТУРА? ЌЕ СЕ ФОТОГРАФИРАМ СО КОЊИ. “

„НЕ ЗАБОРАВАЈТЕ ДА ПРОБУВАТЕ НОВИ РАБОТИ - НЕМА ДА СЕ ПОКАЕТЕ. “

EOS M50 од Canon

Откријте ги вашите неверојатни можности со возбудливиот EOS M50 од Canon

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ