Дополнителна опрема за EOS

Canon Messenger Bag MS10

Спецификации

Детални спецификации

 • Име

  Поштенска торба MS10 од Canon

 • Димензии (ШxДxВ)

  40,5 x 24 x 18 cm

 • Главни материјали

  Полиестер и PU

 • Вклучена заштита од дожд

  Не

 • Може да се користи како рачен багаж во авион

  Да¹

 • Препорачан капацитет за фотоапарати

  1x DSLR + максимум 2x објективи/блицови¹

 • Простор за лични работи

  2 џеба на предната страна


  Главна внатрешна преграда со патент и разделници


  2 прегради за SD мемориски картички со простор за дополнителна опрема

 • Можност за прикачување статив

  Не

 • Боја

  Сива

 • Преграда за таблет-уред

  Да, таблет-уред до 9,7"

 • Внатрешен џеб со патент

  Да

 • Прилагодливи разделници

  Да

 • Отстранлива лента

  Не

 1. ¹ Врз основа на ограничувањето од 45 x 25 x 56cm (ШxДxВ), секогаш консултирајте се со авиокомпанијата пред летот

 2. ¹ Пресметано со користење на EOS DSLR од основна класа до средна класа