Canon XC15

Одлични 4K UHD/Full HD видеоснимки со професионален XLR звук во компактен пакет.

XC15

Компактно и дискретно снимање на 4K UHD видеоснимки со професионален звук

Компактен и дискретен дизајн за снимање 4K UHD/Full HD видеоснимки со професионален XLR звук на едноставен начин, а снимениот материјал може беспрекорно да се интегрира со други професионални Cinema EOS камери.

Погледни целосни спецификации

XC15

Погледнете ги сите функции

Спецификации

icon

UHD (3840 x 2160) резолуција

icon

Full HD

icon

HD обработка со прекумерно семплирање за поостри слики

icon

Снимајте детали и во осветлени површини и во сенки и менувајте ги боите во зависност од потребата

icon

Снимајте детали и во осветлени површини и во сенки без потреба од менување на боите

icon

Снимајте осветлени делови и детали во сенките со широк динамички опсег

icon

Снимајте со стапка на слики од 24,00P

icon

XF-AVC 4:2:2

XC15

Снимајте 4K снимки со неверојатно висока бит-стапка на внатрешна CFast 2.0™ мемориска картичка користејќи ги придобивките од стандардната VPG130, која гарантира постојана брзина на запишување од најмалку 130Mbps.* Full HD видеоснимките и сликите од 12 мегапиксели може да се снимаат на посебна SD мемориска картичка. Искористете ја огромната моќ за снимање 4K слики од Full HD видео записи, со поголем квалитет и значително појасни резултати, благодарение на обработката со прекумерно семплирање во HD.


* Можно е да биде потребно ажурирање на фирмверот. Повеќе…

XC15
XC15

Што содржи кутијата

Содржи сè што ви е потребно за да почнете со користењето.

Куќиште XC15 од Canon

Адаптер за микрофон MA-400

Кабел UN-5

Штипка за кабел

Визир со лупа

Батерија LP-E6N

Компактен адаптер за напојување

Сенило

Капаче за објектив

Ремен за преку рамо

USB кабел IFC-300PCU/S

HDMI кабел со голема брзина HTC-100/S

Поврзани производи

Дополнителна опрема