PowerShot SX530 HS

Доловете ја секоја прилика со неверојатни детали со фотоапаратот со зум од 50x кој го поедноставува снимањето и споделувањето. Уживајте во неверојатна практичност или, пак, подобрете ги вашите фотографски вештини и изразете се со креативната контрола.

Придобивки

 • Еден компактен фотоапаратот со зум од 50x за секоја прилика
 • Висококвалитетни резултати кои со задоволство ќе сакате да ги споделите
 • Поврзете се едноставно со Wi-Fi и NFC
 • Доловете ги сите слики и Full HD снимки
 • Експериментирајте со креативните режими и рачната контрола

Детални карактеристики

Погледнете подетални информации за Canon PowerShot SX530 HS

Спецификации за производот

Дознајте повеќе за Canon PowerShot SX530 HS, неговите функции и можности.

50x ultrazoom with ultra-wide-angle

50x извонреден зум со извонреден широк агол

Zoom to 100x with great quality

Зумирајте до 100x со одличен квалитет

Great low-light shots

Одлични снимки при слаба осветленост

16MP_CMOS

CMOS сензор со 16,0 мегапиксели

Digic4 Plus

Моќна обработка со DIGIC

Find your subject easily at full zoom

Лесно пронаоѓање на вашиот објект при максимален зум

Creative Shot

6 различни слики од една снимка

Steady shots in every situation

Стабилни слики и видеоснимки во секоја прилика

1080p movies

1080p видео снимки

7.5 cm (3.0") LCD

7,5 cm (3,0") LCD екран

Share and backup images wirelessly

Безжично споделување и правење резервна копија на слики

NFC simplifies smartphone sharing

NFC го олеснува споделувањето со паметни телефони

Extra control

Дополнителна контрола

Hybrid Auto

Едноставно фотографирање со краток видео преглед

Auto mode with 32-scene detection

Автоматски режим со откривање на 32 видови на сцени

High-speed shooting

Фотографирање со голема брзина

Aperture and shutter speed control

Контрола на решетка и брзина на бленда

Instantly capture movies

Веднаш почнете да снимате видео снимки

Remote Shooting WiFi

Контролирајте го фотоапаратот со паметен телефон

Transfer to Canon Connect Station with one tap

Извршете пренос кон Canon Connect Station со само еден допир

 • Дигитален фотоапарат PowerShot SX530 HS 

 • Ремен за на врат NS-DC11

 • Капаче за објектив (со ременче)

 • Батерија NB-6LH

 • Полнач за батерии CB-2LYE

 • AC кабел 

 • Комплет со упатство за користење

 • Canon
 • ARCH 000 PowerShot SX530 HS