DSLR-фотоапарати

Canon EOS 70D

Доловете го моментот со седум слики во секунда

Придобивки

 • Доловете ги сите детали со APS-C CMOS сензорот со 20,2 мегапиксели и процесорот DIGIC 5+

 • Следете ги случувањата со AF системот со 19 точки од вкрстен тип и континуираното фотографирање од 7 fps со целосна резолуција

 • Снимајте неверојатни Full-HD видео снимки со брз, рамномерен и прецизен автоматски фокус, благодарение на технологијата Dual Pixel CMOS AF на Canon

 • Контролирајте го вашиот фотоапарат далечински и веднаш прегледувајте ги вашите слики преку Wi-Fi*

 • Продолжете да фотографирате кога нивото на осветленост ќе се намали со ISO 12800 (H:25600)

 • Преземете ја контролата врз вашиот фотоапарат и обликувајте ги вашите објекти од повеќе агли со екранот на допир со променлив агол

Детални карактеристики

Спецификации

 • 20_2_MP_CMOS

  CMOS сензор со 20,2 мегапиксели

 • Dual Pixel CMOS AF

  Рамномерно и континуирано автоматско фокусирање за видео снимки

 • Up-to-7fps

  Фотографирање со голема брзина

 • 9_AF_Points_all_cross-type

  19 AF точки од вкрстен тип за прецизно следење на објектот

 • Variangle_LCD

  Пренослив екран за креативно обликување

 • ClearViewII-3_2-wide

  Голем осветлен екран на допир за јасно прегледување

 • DIGIC5plus

  Моќна обработка со DIGIC

 • ISO-12800

  Одлични снимки при слаба осветленост

 • EOS_Movie_Full_HD

  Неверојатни видео снимки од 1080p

 • WiFi

  Споделете ги вашите слики и контролирајте го вашиот фотоапарат преку WiFi

 • Intelligent_Viewfinder

  Подесете го приказот на вашиот визир

 • ElectronicLevel

  Прилагодете го нивото на вашиот фотоапарат за да добиете прави хоризонти

 • 63-Zone-Dual-Layer-Metering

  Обезбедува правилна експозиција на сликите во секакви услови на осветлување

 • Integrated_Speedlite_Transmitter

  Далечинско контролирање на Speedlite блицови прикачени на вашиот фотоапарат

 • Multiple_Exposure

  Креативно комбинирање на слики

 • In_Camera_RAW_Processing

  Уредување и обработка на RAW слики во фотоапаратот