i-SENSYS MF244dw

Брзо 3-во-1 поврзан канцелариски уред за мали работни групи.

i-SENSYS MF244dw Canon Office Black Printer

Осигурете се дека вашиот канцелариски печатач е брз

Професионален 3-во-1 црно-бел ласерски печатач, совршен за мали работни групи, со брзо и висококвалитетно двострано печатење до 27 стр./мин. и подобрени мобилни и cloud можности, како и лесна мрежна интеграција и функции за заштеда на енергија.

Погледнете ги целосните спецификации

MF244dw-FRT

Погледнете ги сите функции

Спецификации

icon

Автоматски механизам за снабдување со документи

icon

Практичен LCD екран

icon

Автоматско двострано печатење

icon

Копирање

icon

Користење и споделување преку мрежа

icon

USB поврзување

icon

PCL печатење

icon

Скенирање со професионален квалитет

icon

Копче за директен избор на скенирање

icon

Безжично користење и споделување

icon

Можност за поврзување на паметен телефон и таблет уред

Погледнете ги сите спецификации

MF244dw_FRT

Потрошни материјали

Картриџ 737

Добијте прекрасно црно-бело печатење без заматувања со сè-во-едно картриџот 737 кој функционира беспрекорно со Canon i-SENSYS MF231, MF232w, MF237w, MF244dw, MF247dw и MF249dw за да ви овозможи приближно 2.400 страници (мерено според ISO/IEC 19752)

CRG-737-P-FRA

Награди

Следни чекори

Каде да купите

Поврзани производи