i-SENSYS MF247dw

Поврзан 4-во-1 црно-бел ласерски печатач идеален за мали канцелариски опкружувања.

i-SENSYS MF247dw Canon Office Black Printer

Лесна интеграција со вашето мрежно опкружување

Поврзан 4-во-1 црно-бел ласерски печатач со брзина од 27 стр./мин., висококвалитетно печатење и подобрени можности за мобилните корисници во малите работни групи.

Погледни целосни спецификации

MF247dw_FRT 800x400

Погледнете ги сите функции

Спецификации

icon

Автоматски механизам за снабдување со документи

icon

Автоматско двострано печатење

icon

Копирање

icon

Користење и споделување преку мрежа

icon

Супер G3 ФАКС

icon

USB поврзување

icon

Панел на допир

icon

PCL печатење

icon

Скенирање со професионален квалитет

icon

Копче за директен избор на скенирање

icon

Скенирање кон e-mail и фолдер

icon

Безжично користење и споделување

icon

Можност за поврзување на паметен телефон и таблет уред

Погледнете ги сите спецификации

MF247dw_FRT

Потрошни материјали

Картриџ 737

Добијте прекрасно црно-бело печатење без заматувања со сè-во-едно картриџот 737 кој функционира беспрекорно со Canon i-SENSYS MF231, MF232w, MF237w, MF244dw, MF247dw и MF249dw за да ви овозможи приближно 2.400 страници (мерено според ISO/IEC 19752)

MF247dw_FRT

Дополнителна опрема

Комплет за телефон 6 (комплет за телефон)

Изборен телефон за испраќање факс.

Telephone

Едноставен сервисен план : врвна поддршка за квалитет

Кога купувате едноставен сервисен план, гарантирана ви е врвна поддршка и заштита за вашиот производ од Canon. Ние ви нудиме избор од ненадминати услуги од однапред конфигурираните пакети со едноставен сервисен план, од инсталирање до поправка и одржување на вашиот производ.

Прочитај повеќе

Productivity_Bokeh

Промоција со гаранција од 3 години

Фокусирајте се на бизнисот, благодарение на сигурноста која ја нуди нашата 3-годишна гаранција

Прочитај повеќе

3-year-warranty

Следни чекори

Каде да купите

Поврзани производи