Безжично печатење на фотографии со фотолабораториски квалитет од паметни уреди

Извадете ги спомените од вашиот паметен телефон без напор и претворете ги во слики со врвен квалитет кои ќе траат доживотно, користејќи го најстилскиот SELPHY досега. Мал, елегантен и пренослив фотопечатач со Wi-Fi кој може секој да го користи.

0%

  Кликнете и влечете за да ја видите постапката за печатење со сублимација на боите

  Едноставно и брзо печатење од вашиот мобилен уред

  Print_APP

  Апликација Canon PRINT

  Користете ја апликацијата Canon PRINT Inkjet/SELPHY за брзо безжично печатење директно од вашиот паметен уред

  Apple AirPrint

  Печатете безжично директно од вашиот iPhone или iPad преку Apple AirPrint

  Apple_AirPrint

  Копче за Wi-Fi

  Наменското копче за Wi-Fi ви нуди моментален пристап до поставките за Wi-Fi за да можете да се поврзете брзо и да печатите безжично

  WiFi_button

  Едноставна креативност и контрола без напор

  Споделувајте ги вашите спомени на многубројни креативни начини, меѓу кои и во големина на поштенска картичка, квадрат или кредитна картичка - сето тоа за неверојатно брзо време

  Easy_creativity

  ID Photo Print

  Создавате и печатите фотографии за документи во голем број усвоени големини на едноставен начин со функцијата за печатење на фотографии за документи со водич за обликување на кадри со лица

  ID_Photo_print
  Dual_ID

  Двојно печатење на фотографии за документи

  Користете ја функцијата за двојно печатење на фотографии за документи за да отпечатите 2 фотографии за документи со различна големина на еден лист хартија, со отпечатени насоки за сечење кои овозможуваат поголема прецизност при сечењето

  Креативни распореди

  Распоредете и отпечатете најмногу 8 слики или налепници на една страница на брз и едноставен начин

  Creative_layouts

  Оптимизација на сликата

  Автоматската оптимизација на слика со откривање на сцени и лица ги открива и коригира несовршеностите во сликите на интелигентен начин. Таа ги прилагодува боите и светлината и го намалува несаканиот шум за да обезбеди врвни резултати во секое време

  Image_Optimize_01 Image_Optimize_02

  Компактен, стилски и пренослив фотопечатач

  Дизајн

  Дизајн

  Стилски, иновативен и практичен дизајн кој совршено се вклопува во модерниот дом и има LCD екран од 6,8 cm (2,7”) што се закосува за лесно прегледување и интуитивни менија со инструкции на екранот за полесна навигација.

  Батерија на полнење

  Батерија на полнење

  Отпечатете до 54 фотографии кога сте во движење со изборната батерија на полнење со голем капацитет

  Поврзување

  Поврзување

  За максимална флексибилност, можете да печатите од широка палета на мемориски картички, USB флеш уреди или вашиот фотоапарат што е компатибилен со PictBridge

  Создавајте долготрајни спомени

  100_year

  100-годишна заштита

  Специјалниот прекривен слој ги заштитува отпечатените материјали од прскање, истурање течности и избледување и тие можат да траат до 100 години ако се складираат во албум

  Можност за избор на заврши обработки

  Нанесете 3 различни полусјајни завршни обработки за дополнителна заштита од отпечатоци од прсти и добијте изглед сличен на традиционалните отпечатени материјали со фотолабораториски квалитет, без потреба да менувате какви било потрошни материјали.

  Selectable_Finishes

  Ознака со датум

  Додајте дискретна ознака со датум што нема да пречи на отпечатената слика

  Date_Stamp

  iPad, iPhone, iPod и iPod touch се заштитни знаци на Apple Inc., регистрирани во САД и други земји. AirPrint™ и логото AirPrint се заштитни знаци на Apple Inc.
  Android™, Google Cloud Print™ и Picasa™ се регистрирани заштитни знаци на Google Inc.

  Спецификации

  Безжично печатење за неколку секунди

  Безжично печатење за неколку секунди

  Едноставно печатење од уреди од Apple

  Едноставно печатење од уреди од Apple

  Едноставно поврзување со паметни уреди

  Едноставно поврзување со паметни уреди

  Брзо печатење со фото-лабораториски квалитет

  Брзо печатење со фото-лабораториски квалитет

  Изберете сјајна или полусјајна завршна обработка

  Изберете сјајна или полусјајна завршна обработка

  Долготраен квалитет од Canon

  Долготраен квалитет од Canon

  Налепници со квадратна големина

  Налепници со квадратна големина

  Налепници со големина на кредитна картичка

  Налепници со големина на кредитна картичка

  Печатење на креативни мини налепници

  Печатење на креативни мини налепници

  Печатење со големина на поштенска картичка

  Печатење со големина на поштенска картичка

  Напредни опции за големина на фотографии за документи

  Напредни опции за големина на фотографии за документи

  Интелигентна корекција

  Интелигентна корекција

  Oтпечатете го само најдобриот дел од вашата слика

  Oтпечатете го само најдобриот дел од вашата слика

  Голем LCD екран кој се закосува нагоре за едноставно прегледување

  Голем LCD екран кој се закосува нагоре за едноставно прегледување

  Компатибилност со SD картички

  Компатибилност со SD картички

  Практично печатење од USB мемориски уред

  Практично печатење од USB мемориски уред

  Печатете во движење

  Печатете во движење

  Што содржи кутијата
  • SELPHY CP1200
  • Касета за хартија PCP-CP400 (големина на поштенска картичка)
  • Компактен адаптер за напојување CA-CP200 B
  • AC кабел
  • Комплет со упатство за користење

  Препорачано за вас