SELPHY CP820

Едноставен и извонредно компактен фото печатач за во домот кој е едноставен за користење и е наменет за целото семејство и кој нуди фотографии со фотолабораториски квалитет насекаде за помалку од 1 минута.

SELPHY CP820

Придобивки

 • Извонредно компактен домашен фото печатач за целото семејство, кој е едноставен за користење
 • Уживајте во одлична флексибилност со можноста за директно печатење од фотоапарати, мемориски картички или USB мемориски уреди
 • Погледнете го квалитетот што се добива со сублимација на бои кој овозможува живописни и долготрајни фотографии со фотолабораториски квалитет за помалку од една минута
 • Практично печатење на фотографии со сјајна или полусјајна завршна обработка, без менување на фото-хартијата
 • Уживајте во безгрижноста со помош на дефинираните трошоци за печатење
 • Големиот LCD екран се закосува за полесно ракување и прегледување
 • Обемни функции за фотографии за документи со водич за обликување на кадри со лица и голем број прифатени големини
 • Едноставно печатење во голем избор на големини и формати кои одговараат за секој проект
 • Автоматската оптимизација на слика интелигентно ги коригира вашите слики за да обезбеди врвни резултати

Детални карактеристики

Погледнете подетални информации за Canon SELPHY CP820

Извонредно компактен и пренослив фото печатач


Фото печатачот SELPHY CP820 совршено се вклопува насекаде во вашиот дом и е доволно пренослив за да можете да го носите на забави и семејни собири.

Едноставен за користење


Секој може да печати со практичниот дизајн кој е надополнет со LCD екран од 6,8 cm (2,7”) за лесно прегледување и интуитивни менија со инструкции на екранот за полесна навигација.

Печатење со фотолабораториски квалитет во домот


Секој ќе има можност да печати долготрајни фотографии со професионален квалитет за помалку од 1 минута. Технологијата за сублимација на бои обезбедува врвна длабочина и градација на бои без долго чекање.

Спомени кои траат


Специјалниот прекривен слој ги заштитува испечатените материјали од прскање, истурање течности и избледување, а тие можат да траат до 100 години ако се складираат во албум. Можете да нанесете полусјајна завршна обработка за дополнителна заштита од отпечатоци од прсти и да создадете сличен изглед на традиционалните отпечатени материјали со фото-лабораториски квалитет, без потреба да менувате какви било потрошни материјали.

Без изненадувања


Имајте потполна контрола врз трошоците за печатење со дефиниран број на печатења кој е впишан на секое пакување со потрошни материјали.

Печатете на ваш начин


За брзо печатење, поврзете го вашиот фотоапарат, кој е компатибилен со PictBridge, директно со печатачот. Исто така, ќе можете да печатите од широка палета на мемориски картички или од USB флеш уреди, добивајќи поголема флексибилност.

ID Photo Print


Без разлика дали се работи за домашна или професионална употреба, функцијата за печатење на фотографии за документи со водич за обликување на кадри со лица ви овозможува да создавате и печатите фотографии за документи во голем број прифатени големини.

Широк опсег на големини за печатење


Печатачот нуди многу начини за споделување на вашите спомени, меѓу кои и големина на поштенска картичка, квадрат или кредитна картичка - сето тоа за неверојатно брзо време.

Подобрете ги вашите фотографии


Автоматската оптимизација на слика со откривање на сцени и лица обезбедува врвни резултати. Таа врши интелигентна корекција на несовршеностите во сликите и истовремено го намалува непосакуваниот шум, внесувајќи дополнителна јасност и бои во вашите испечатени материјали.

Печатење во движење


Печатете додека патувате, во затворени простории или на отворено, со помош на изборната батерија на полнење NB-CP2L (потребен е адаптер за полнач CG-CP200). Едно полнење обезбедува над 36 отпечатени листови со големина на поштенска картичка. Изборниот капак за заштита од прав DPC-CP100 придонесува за квалитетно печатење дури и кога печатите на отворен простор.

Спецификации за производот

Дознајте повеќе за Canon SELPHY CP820, неговите функции и можности.

Fast, lab quality prints

Брзо печатење со фото-лабораториски квалитет

Large, easy-to-view tilt-up LCD

Голем LCD екран кој се закосува нагоре за едноставно прегледување

Compatible with SD cards

Компатибилност со SD картички

Select from glossy or semi-gloss finish

Изберете сјајна или полусјајна завршна обработка

Convenient printing from USB stick

Практично печатење од USB мемориски уред

Advanced size options for ID Photos

Напредни опции за големина на фотографии за документи

Intelligent correction

Интелигентна корекција

Long-lasting Canon quality

Долготраен квалитет од Canon

Print on the go

Печатете во движење

Print only the best part of your image

Oтпечатете го само најдобриот дел од вашата слика

Postcard size prints

Печатење со големина на поштенска картичка

Square size prints

Налепници со квадратна големина

Credit card size stickers

Налепници со големина на кредитна картичка

Creative mini-sticker printing

Печатење на креативни мини налепници

 • Компактен фото печатач SELPHY CP820

 • Касета за хартија PCP-CP400 (големина на поштенска картичка)

 • Компактен адаптер за напојување CA-CP200 B

 • AC кабел

 • Комплет со упатство за користење